Bagt knoldselleri med miso og soya

af Stinna

Bagt knoldselleri med miso og soyasauce er det lækreste tilbehør. Når knoldselleri bages i ovnen med miso og soya, får det den lækreste smag.

Opskrift på bagt knoldselleri

Herhjemme elsker vi knoldselleri og denne udgave er blevet familiens nye yndlings. Det er utrolig nemt og man spises både som tilbehør eller bare en lille snack. Knoldselleri skæres i mindre skiver og vendes i en lækker marinade. Derefter bages det i ovnen, til det er mørt. Resultatet er fyldt med smag og det er så lækkert, at vi herhjemme allerede har spist det 3 gange på en uge.

Prøv også hasselback knoldselleri eller paneret knoldselleri.

Bagt knoldselleri

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid30 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Vegetarisk
Servings: 1 stk.
Author: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

  • 1 stk. knoldselleri
  • 2-3 spsk. soyasauce
  • 1 spsk. mørk miso
  • 1 spsk. olivenolie

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Skær skrællen af knoldselleri og skær det i mindre skiver. Kom det i et ildfast fad.
  • Rør soyasauce, miso og olie sammen i en skål. Hæld det over knoldselleriet og vend det godt sammen.
  • Sæt fadet i ovnen og bag til knoldselleri er mørt. Vend gerne i det undervejs, så det bliver gyldent på alle sider.
  • Serveres med det samme.

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.