3 opskrifter på sundere vafler

af Stinna

vaffelburger-3

Et par gange inden for den sidste uge har jeg fået kommentarer om, at jeg da egentligt spiser ret mange vafler. Det må jeg give personerne ret i, for det gør jeg! Jeg er vild med vafler og er vild med, hvor mange forskellige typer sundere vafler man kan lave.

De fleste af jer nyder nok dagen udenfor i det skønne vejr. Men til jer der ikke lige skal grille i dag, vil jeg gerne dele tre opskrifter på sundere vafler med jer. Der er både aftensmads vaflen med bønnedeller, den søde variant med mango-salsa og pizzavaflen!

Vafler er ihvertfald et stort hit herhjemme og jeg laver vafler mindst én gang om ugen, enten de søde til morgenmad/dessert eller nogle madvafler.  

Nu vil jeg nyde det gode vejr og besøge min søster, svoger og lille niece. Så bliver min fredag ikke meget bedre :-)

dsc04356

Madvafler med fyld af Spicy bønnedeller og Spicy tomat salsa. Skøn aftenmadsvaffel, som kan fyldes med en masse grønt, bønnedeller og frisk tomatsalsa.

havrevafler-4

Glutenfri vafler med mango-jordbær-salsa. Skønen glutenfri morgenmadsvafler som er perfekte til weekendhygge. Jeg spiser dem med mango-jordbær salsa på, men friske bær og lidt smeltet chokolade er også et hit!

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy