Bananis – den nemmeste is af banan og chokolade

bananis-2

Bananis – halve  frosne bananer, dyppet i mørk chokolade og drysset med mandelflager.

Disse små bananis er en sundere variant af is, som er lavet af kun banan og chokolade og derefter toppet med lige det, som man bedst kan lide. Jeg synes selv de er perfekte her på de varme dage, hvor det er rart med en lille sød snack. Denne slags is har jeg faktisk blogget om én gang før, men jeg synes simpelthen det er så fin en idé, at jeg lige deler den med jer igen. Især jer der har små børn, vil nok kunne gøre små slikmunde glade med denne lille is. 

Læs også om isen her: Banan is med chokolade.

bananis-3

BANANIS MED CHOKOLADE (6 STK) 

3 bananer

100g  chokolade

pynt: mandelflager, frysetørrede hindbær, lakridspulver, kokos, kakaopulver, hakkede peanuts.

Fremgangsmåde:

  1. Halvver bananerne og kom en ispind i enden. Kom dem på et stykke bagepapir.
  2. Kom bananerne i fryseren til de er helt frosne, ca. et par timer.
  3. Smelt mørk chokolade over vandbad.
  4. Dyp bananerne i chokoladen og læg dem på bagepapiret. Pynt dem med fx. mandelflager.
  5. Chokoladen stivner med det samme, når bananerne er frosne. Hvis de ikke skal spises direkte, kommes de bare i fryseren igen på et stykke bagepapir.

bananis-4 bananis

 

Print Friendly

Tags

2 kommentar

  1. sådan is smager bare super godt, men de bedst hvis chokoladen ikke fryses da den nemt bliver grå hvis man fryser den.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*