Soyamandler

soyamandler-2Har I prøvet soyaristede mandler? Forleden manglede jeg noget salt og knasende på min salat og forsøgte mig derfor med soyamandler. De er nemme at lave, der skal kun bruges to ingredienser og så smager de fantastisk.

Jeg laver ofte saltmandler, men nu kan jeg ikke beslutte mig for, hvilke der er bedst.

Hvad siger I, er I mest til soyamandler eller saltmandler?soyamandler-3

★ SOYAMANDLER ★

100 g mandler

3 spsk soya

et lille drys tørret chili (kan undlades)

Fremgangsmåde:

  1. Kom mandlerne på en pande og skru helt op.
  2. Ryst imens mandlerne får farve.
  3. Når de er lidt gyldne, fjernes panden fra blusset og soya kommes på. Rør godt rundt og drys med tørret chili.
  4. Kom mandlerne på bagepapir og lad dem køle af.

Smager fantastisk på en salat. Velbekomme!

soyamandler

 

Print Friendly

11 kommentar

  1. Pingback: Spinatsalat med kidneybeans, soltørrede tomater og soyamandler - Stinna

  2. Helt sikkert soyamandler! Det er det bedste i verden. Når du bager dem i ovnen ved sådan 170 grader, så bliver de endnu lækrere, end når du laver dem på panden <3

  3. Jeg har kun smagt saltmandler, men de her lyder så nemme at jeg vil gå i køkkenet senere – hvis baby Augusta tillader det.
    Lækkert med en opskrift hvor ovnen ikke skal i gang!
    KH
    Anne

  4. Pingback: Spinatsalat med kidneybeans, soltørrede tomater og soyamandler

  5. Pingback: Spinatsalat med bønner, soltørrede tomater og soyamandler

  6. Hvordan opbevarer du dem og hvor længe holder de sig?

  7. Hvilken soya bruger du salt el sød

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*