Min næste rejse – Cuba

glutenfri-pandekager-21

Jeg håber at I alle nyder den sidste uge inden jul. Selv er jeg ved at færdiggøre både bacheloropgave og manus til kogebog, så jeg bruger utrolig meget tid i køkkenet og foran min computer. Som en lille overspringshandling forleden bestilte jeg forleden flybilletter til Cuba, som er et sted jeg længe gerne har ville besøge. Det bliver så min julegave til mig selv og jeg glæder mig så meget til at skulle afsted. Især når jeg bare sidder her og drikker spandevis af kaffe, river mig selv i håret af frustration og egentligt bare drømmer mig lidt frem i tiden, så er det godt at have noget at glæde sig til. 

Derfor vil jeg gerne høre, om I har nogle gode rejsetips til Cuba? Da jeg slet intet har fået undersøgt, så er alle tips meget velkomne. Fx hvordan I har booket hotel? Hvad man bare skal se og om der er noget mad, som jeg bare MÅ prøve?

Jeg har en fornemmelse af, at I alle har travlt med juleforberedelser. Så jeg vil lige benytte lejligheden til at sige tak fordi I læser med og inden jul vil jeg komme med et indlæg om, hvad jeg skal spise til jul i år.

11040833_10153341790095027_5858103511170311721_n

Print Friendly

4 kommentar

 1. Hej Stinna:) jeg er kæmpe fan af din blog, bruger ofte dine opskrifter, tak for en masse god inspiration Jeg har faktisk vokset op med din svigerinde Rikke, og får sjovt nok lavet mine negle af din søde søster :)

  Nå, men vi var på Cuba for 2 år siden, en kort backpacker tur på 3 uger, og i kan godt glæde jer!
  Havana skal man jo se, vi skulle have været der i 3 dage, men rejste efter to, da vi følte at vi havde set det man skulle. Men nu foretrækker vi også at møde de lokale og høre deres historie, og bare gå rundt i byen og nyde atmosfæren frem for at tage på musseer etc. Vil helt klart anbefale at bo hos de lokale, og ikke på hotel! (Specielt hvis i taler spansk) De er super søde, viser jer gerne rundt i byen, og den bedste mad vi fik var altid hos de folk vi boede ved. Dog er maden ikke noget at råbe hurra for, det er meget smagløst! Og kaffen smager forfærdeligt, det er noget med at de har ikke de optimale forhold for at dyrke kaffebønner, og de importerer jo ikke.
  Viñales var det bedste sted vi besøgte, hvor vi også boede ved en lokal familie som tog os med på heste ind gennem dalene hvor de laver cigarer.
  Skal i på strand så spar turen til varadero, det var ikke turen værd, men tag til Cayo Coco og cayo Guillermo, absolut flotteste strande på Cuba! Her kan i ikke bo hos lokale, men Mélia Jardines Del Rey er et fantastisk hotel!

  Husk at medbringe alt i ville kunne få brug, det er ikke til at få fat i noget. Og medbring gaver til dem i bor hos, tøj, medicin etc er de super glade for at modtage.

  Vi vil helt klart gerne tilbage og se syddelen af øen som vi ikke nåede, men har hørt rigtig god om.

  Sig til hvis du vil have kontakt til dem vi boede hos, så skal jeg se om jeg finder deres visitkort:)

  Rigtig god tur!

  Mvh Stephanie

  • Ej hvor sjovt og tak for de søde ord :-) Verden er lille! Tak for dine råd. Vi har kun 14 dage, så vil gerne opleve så meget som muligt. Jeg tænker også Havana i tre dage, bare for at se det. Jeg taler ikke spansk, men det gør Rasmus. Hvordan bookede I hos de lokale? Jeg vil meget gerne have kontakt til dem I boede hos. Måske du vil sende til min mail? stinna@stinna.dk . Vi har slet ikke planlagt noget endnu, men ved at vi også gerne vil opleve lidt strand, så tusind tak :-)

 2. Jeg vil klart anbefale dig ikke at booke hotel, men til gengæld at bo hos cubanerne, casa particular. Det er både billigt, nemt og bedre end hotel.
  Jeg synes desværre ikke at maden på Cuba er særlig lækker. Faktisk synes jeg, at det var virkelig svært at finde god mad. Dog elskede jeg deres piña coladas ;)
  Jeg elskede Viñales. Så hyggelig og fin – jeg havde især gode oplevelser om aften med salsa på deres Plaza.
  Trinidad er også smuk og et besøg værd. Og så skal Havana selvfølgelig opleves.
  Rigtig god tur :D Cuba er fantastisk!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*