OM MIG OG BLOGGEN

Velkommen til min blog!

OM MIG

Mit navn er Stinna, jeg er 26 år. Til dagligt læser jeg til sygeplejerske og er bosat i Aarhus med min kæreste. Jeg har en stor interesse for mad – især sund mad har fanget min interesse. Jeg går meget op i, at sund mad bestemt ikke skal være kedelig. Jeg lever ikke efter noget bestemt, men spiser hvad jeg har lyst til. Jeg er vegetar og spiser helst økologisk. Jeg er bosat i Aarhus og elsker at besøge spændende nye spisesteder.

Jeg har oprettet bloggen, så jeg kan dele ud af mine opskrifter. Smid meget gerne en kommentar, hvis du har noget på hjerte eller får prøvet mine opskrifter.

SUNDHED

Mine indlæg og tanker om sundhed er udelukkende et udtryk for mine egne holdninger. Jeg er ikke uddannet til at give vejledning angående kost, men jeg vil alligevel gerne dele mine tanker om mad og sundhed – herunder også opskrifter. Derfor ser du heller aldrig indlæg, der omhandler hvilke mængder af mad jeg spiser.

SPONSOREREDE INDLÆG 

Jeg modtager indimellem gaver til test på bloggen. Dette vil naturligvis skrives i indlægget. Jeg skriver kun om produkter jeg kan stå inde for og alle anmeldelserne er 100% mine egne holdninger. Hvis jeg har modtaget et beløb for et indlæg, vil dette også stå som sponsoreret. Jeg takker kun ja til at teste produkter, som jeg synes passer til bloggens indhold og som jeg tror, at I vil finde interessante.

COPYRIGHT

Alt indhold jeg poster på bloggen, er skrevet af mig. Ligeledes er alle billeder taget af mig. Jeg er vild med, når andre bruger mine opskrifter – men hvis du låner, så link gerne tilbage. Lån af billeder skal aftales inden brug.

SAMARBEJDE OG ANNONCERING

Jeg sætter stor pris på de samarbejder jeg har haft på bloggen. Hvis du har et projekt som du gerne vil have mig med på, er du velkommen til at kontakte mig på stinna@stinna.dk.

Hvis du har spørgsmål, så send mig gerne en mail på stinna@stinna.dk

unspecified-2

Billedet er taget af Guldmann&Marker Fotografi.

Min header er tegnet af Leah Guldmann Boe.

Print Friendly

30 kommentar

 1. Hej Stinna ;)

  Jeg vil bare sige at jeg aldrig glemmer den skønne varme betjening jeg fik af dig en i Råbar, de er heldige at de har dig. Jeg synes bare du sku vide det, så tusind tak for en skøn og varm behandling/betjening. Man kan godt mærke du tænder for det her.
  Kæmpe kram til dig fra Trine Christensen

 2. Hvad hedder du på instagram?

 3. Hej Stinna. Må jeg spørge hvorfor du vegetar? Etiske eller helbredsmæssige grunde?
  Jeg er selv vegetar men synes det svært at spise low carb high fat some vegetar uden det bliver lidt besværligt.

  • Hej Maja! Jeg har faktisk et indlæg klar, som handler om at jeg er vegetar :-) Jeg spiser dog ikke udelukkende low carb high fat, men spiser (for mig) sundt. Jeg er primært vegetar pga. smagen og konsistensen af kød. Selvfølgelig har jeg også overvejelser ind over, som handler om helbreddet og det etiske. Hvad med dig?

 4. Har først lige fået nys om din blog i dag og hold da op en masse lækre opskrifter. 1000 tak fordi du vil dele dem, det er skønt der findes sådan nogen som dig :o)

  Kærligst Pernille

 5. Lise Legarth

  Kære Stinna
  Vil bare frotælle dig, at jeg synes du har en rigtig “lækker” blog og her mener jeg ikke kun indholdet, men også layout og fotos. At idine indlæg også er inspirerende og lækre og for mig repræsenterer noget “anderledes” mad, end jeg er vant til, gør at jeg følger dig med stor intersse.
  Kh
  Lise

  • Hej Lise!
   Mange tak for din søde kommentar – den varmer!
   Dejligt at du vil læse med og at du kan bruge mine opskrifter.
   Hav en god aften!

 6. Hej Stinna
  Er via google tilfældigt stødt på din blog. Jeg søgte på banankage ala sukker- og melfri, og så poppede du op på skærmen ;-)
  Jeg forsøger mig selv med low carb high fat – mere eller mindre firkantet (striks) for jeg vil gerne tabe mig lidt. Og så er der jo i øvrigt også masser af frugtsukker i dadler (og andet frugt). Men som alternativt til kage generelt, synes jeg jo det er fantastisk at man kan finde disse opskrifter – bl.a. på en side som din :-) :-)
  Dejlig blog, hyggelig og inspirerende at læse :-)
  Go for it! ;-)

  • Hej Stine,
   Dejligt at du læser med! :-) Hvis du finder på en mere low carb variant af min banankage, så skriv gerne her i kommentarfeltet.

   Håber du får bagt banankagen :-)

 7. Hej Stinna
  Er du på ig så man kan fölge dig der?

 8. Hej Stinna,

  Flot blog du har der! Det ser virkelig lækkert ud, og jeg synes, at det sker ikke så ofte man mødes vegetarer her i Danmark. Så er jeg rigtig glad for at få inspiration ;)

 9. Helle Brinch

  Hej Stinna
  Vi har idag prøvet dine Broccoli-frikadeller med spinat pandekage og hokkaido fritterne, vil bare sige at det var så lækkert. Det er ikke sidste gang jeg låner dine opskrifter.
  Kæmpe knus. Helle

 10. Hej Stinna
  Har du noget imod at når jeg f.eks laver en af dine lækre opskrifter som jeg ofte smider et billede op af på Instagram og folk derinde så spørg om opskrift at jeg så linker til din blog i bio? Det er både nemt for mig og du får måske flere læsere?
  God dag ☺️
  Kærlig hilsen Line

  • Hej Line, selvfølgelig må du det :-)
   Tak fordi du bruger mine opskrifter – og links til bloggen er altid velkomne!
   God dag :-)

 11. How do I translate ur blog to English? Your recipes look so good and healthy!

 12. Hej Stinna!
  Vil bare lige rose din opskrift på gullerodsbollerne. De er vildt lækre! Nu bliver jeg nødt til at prøve nogle af dine andre opskrifter også. Rigtig dejligt med en god inspiration til en sundere, men stadig lækker og spændende hverdag her på din blog.
  Keep up the good work!

  Kærlig hilsen Sara

  • Hej Sara, mange tak for din tilbagemelding :-) Hvor skønt at du kunne bruge opskriften og tak for de søde ord og fordi du vil læse med!

 13. Hej Stinna
  Hvor kan jeg købe din bog, eller bøger, har du lavet flere?? :o)
  Virkelig lækker og inspirerende blog du har.
  Kh Rikke

 14. hej stina
  jeg er bager 25år erfaring og har egen produktion
  som producer burger bolle sandwich bolle
  men også vegan-vegetar spinat burger
  jeg vil gerne producer 4 slags vegan burger
  hvis du kan hjælpe til start producer vegan produkter
  gerne skriv mail
  mvh brødmanden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*