Små tykke pandekager (uden tilsat sukker og glutenfri)

små pandekager

Noget af det bedste ved weekenden er, når man har tid til at bage pandekager. Efter mit bachelor-forsvar i mandags, har jeg haft brug for langsomme morgener, hvor jeg ikke har de store planer og bare sidde og nyde min kaffe. Det har jeg gjort igen i dag, hvor jeg har spist disse små pandekager og bare forsøgt at få slappet af, efter et par meget stressende uger.

Pandekagerne er perfekte til en hyggelig morgen. De er nemme at lave, er glutenfri og smager virkelig godt. Derudover er de lavet med ingredienser, som kan fås i alle supermarkeder – smart! De er gode at toppe med frisk frugt og peanutbutter, eller lidt hjemmelavet nutella (som er lavet med bønner, men lad jer ikke skræmme af det!). 

De er også perfekte som en eftermiddags-snack eller en lille dessert. Jeg har efterhånden mange typer af pandekager her på bloggen, men dette er en basis-opskrift på små pandekager som jeg oftest går ud fra og tilsætter så sommetider lidt ekstra til dejen. Fx æbler, så det bliver til Æblepandekager – små tykke pandekager.

 SMÅ TYKKE PANDEKAGER (1 PERSON) 

2 æg

1 banan

lidt salt

½ tsk. stødt kardemomme

1 dl havregryn (* Hvis du er meget sensitiv, så brug glutenfri havregryn)

kokosolie eller smør til stegning

  1. Blend æg, banan, salt, kardemomme og havregryn sammen.
  2. Steg de små pandekager ved middel varme i lidt smør eller kokosolie.
  3. Spises med marmelade eller peanutbutter. Velbekomme!

små pandekager

Print Friendly

6 kommentar

  1. Disse pandekager lyder da bare forrygende! :) Sunde og alt – lige noget for mig!
    KH AMANDA //
    http://www.theawayblog.wordpress.com

  2. Mmh, hvor ser det dejligt ud. Og minder mig om, at jeg hellere må forkæle mig selv med sådan en gang pandekager en morgen med god tid. Sådan en god start på dagen.

  3. Mmmmm, skal prøves i morgen her på det gode skib⚓️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*