Raw cashew choko-grød

raw cashewgrød

Kunne du tænke dig at spise dessert til morgenmad? Så synes jeg du skal prøve denne raw cashewgrød. Den smager nemlig syndigt, men er ganske sund.

Denne grød er raw, lavet af cashewnødder og toppet med frisk frugt. Det er især et hit som weekend-morgenmad. Jeg er i praktik på psykiatrisk afdeling og står virkelig tidligt op hver morgen, så jeg vil glæde mig til lækker morgenmad i weekenden. I hverdagen spiser jeg en hurtig morgen-muffin hver morgen og drikker en god kop kaffe.

Jeg har lidt svært ved at angive, hvor mange personer denne opskrift er til. Muligvis er portionerne lidt store, men så kan resten sagtens gemmes til dagen efter.

Se også opskriften på denne raw cashew-boghvede grød  og denne varme chokoladegrød.


 RAW CASHEWGRØD – MED KAKAO

grød

2 dl cashewnødder (som gerne må have stået i blød et par timer)

2 dl mandelmælk – eller anden mælk

¼ avocado

2 små bananer

1 spsk kakao

knivspids salt

1 appelsinskal

saft af 1 appelsin

6 dadler

topping

appelsin

banan

mandler

hindbær

kakaonips og kokos

Fremgangsmåde:

  1. Sæt cashewnødderne i blød.
  2. Blend alle ingredienserne til grøden.
  3. Smag til med salt og eventuelt dadler.
  4. Top med frisk frugt, nødder og kokos.

raw cashewgrødraw cashewgrød raw cashewgrød

 

 

Print Friendly

6 kommentar

  1. Ser SÅ lækkert ud! :D

  2. Maja Schlünsen

    Hvor msnge portioner er den ca. til? :-D Den ser super lækker ud :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*