Morgenmadssmoothie og lidt om en kogebog

smoothie

I morges spiste jeg denne smoothie til morgenmad. Jeg brugte hele dagen i går i et fotostudio, hvor jeg lavede mad hele dagen. Derfor havde jeg slet ikke lyst til at lave mad i går aftes og her til morgen, så derfor var en smoothie det helt perfekte valg for mig.

Som flere af jer måske har luret, så er jeg igang med at skrive en kogebog. Det er et drømmeprojekt for mig og jeg har derfor haft svært ved at skulle vente med at fortælle det til jer, men jeg ville gerne lige vente til jeg var helt sikker på, hvornår bogen skulle skrives og andre praktiske ting. Bogen skriver jeg sammen med min søde veninde Julie og vi glæder os SÅ meget til at udgive kogebogen. I går havde vi så første dag i fotostudioet, hvor vi skød billeder til allerførste kapitel i bogen. Det er så spændende og vi håber, at I vil synes om den. Jeg vil ikke komme ind på en masse om bogen endnu, da der stadig er noget tid til den udkommer. Men nu ved i lidt om hvad jeg render rundt og laver (ok, jeg skal også lige skrive en bacheloropgave samtidigt..). Men det er så spændende og en sjov proces! 

Nå. Men lidt om den skønne smoothie på billedet. Som jeg skrev for et par uger siden, så har jeg været i skoven og plukke bær. Derfor bestod denne smoothie af frosne bær, banan, avocado, spinat, chiafrø og væske. Den indeholdt nogenlunde dette:

MORGENMADS SMOOTHIE (1 GLAS) 

1 stor håndfuld frosne bær (jeg brugte en blanding af brombær, aroniabær, havtorn og kirsebær – men brug lige den type bær du har i fryseren)

1 banan

1/2 avocado

1 tsk chiafrø

lidt frisk ingefær

2 dl væske (jeg brugte rismælk og vand)

Fremgangsmåde:

 1. Blend alle ingredienserne sammen.
 2. Hvis du ønsker en tyndere smoothie, så tilsæt mere vand.
 3. Toppes med hakkede mandler.
 4. Velbekomme!

smoothie-2

Print Friendly

8 kommentar

 1. Ej, hvor lyder det bare spændende med kogebogen (og mindre spændende med bachelor-projekt) ;-) du har flere gange fotograferet på det fine underlag, og jeg ville bare høre, hvad det egentlig er? Er det en rigtig stenplade eller? :-)

  • Mange tak skal du have – jeg er også ret spændt! (også på bachelorprojekt, selvom det bliver lidt hårdt).
   Det er faktisk bare en rulle folie med marmormønster. Mener at man kan få det hos de fleste farvehandlere. Så kan man selv klistre det på en plade, men det har jeg aldrig fået gjort :-)

 2. Vejret indbyder også til at drikke smootiges de her dage :-)

  Kommer jeres kogebog til at have et team? (:

 3. Hej Stinna, er der en dato for udgivelse af jeres kommende kogebog? Jeg glæder mig til at få fingre i den.

 4. hvornår kommer den ud

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*