Havregrød med mandelmælk

morgenmad

Dagens indlæg er mere et lille tip, end det egentligt er en opskrift. Jeg vil nemlig gerne tippe jer om, at havregrød lavet på mandelmælk virkelig smager skønt. Så hvis du normalt koger din havregrød på almindelig mælk (eller vand), så prøv med mandelmælk. Smagen bliver mere cremet og virker næsten dessert-agtig. Jeg toppede min grød med friske hindbær, hasselnødder og kokosflager.

Jeg brugte en mandelmælk købt i den lokale helsekost-butik. Du kan også prøve at lave din egen variant, hvis du har mod på det.

Hvordan spiser I jeres havregrød?


★ HAVREGRØD LAVET PÅ MANDELMÆLK 

1 dl havregryn

2 dl mandelmælk (kan fås med eller uden agavesirup)

lidt salt

evt. ½ tsk kanel + ½ tsk vanillepulver

topping

friske hindbær, hasselnødder og kokosflager.

Fremgangsmåde:

  1. Kog alle ingredienserne til grøden i en gryde.
  2. Når grøden har en tyk konsistens, er den færdig.
  3. Kom grøden i en skål og kom ønsket topping på, velbekomme.

morgenmad-3

Print Friendly

Én kommentar

  1. Josephine

    Det er også virkeligt godt med vanille soya mælk!!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*