Grovere risengrød…

DSC01168Så er det allerede 2. søndag i advent. Jeg vil bruge min dag med min kusine og moster – vi skal lave en masse sunde julegodter! Jeg er meget spændt på resultatet, men skal nok poste det herinde.

I dag spiser jeg denne skønne grove risengrød til morgenmad. Idéen er fra søde Christine som forleden postede en sund risengrød. Jeg har valgt at koge min med sødmælk, da jeg har det ok med mælkeprodukter. Ovenpå har jeg kanel, morbær og en god klat øko-smør.

Den grove risengrød har mere bid end den almindelige risengrød, men smager skønt!

Opskrift på grov risengrød:

2,5 dl grove grødris (urtekram)

3 dl vand ( så grøden ikke brænder på – så smart!)

7 dl sødmælk

  • Kog 2,5 dl grødris i 3 dl vand.
  • tilsæt mælk og kog videre ved svag varme til grøden er tyk.
  • Smag til med salt og evt. vanille.

God søndag :-)

 

Print Friendly

2 kommentar

  1. Hvor lang tid kogte du dine ris videre? :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*