Granolabars med dadler og peanutbutter

// indlægget er sponsoreret af Det Gode Liv.

Sent på eftermiddagen bliver jeg altid lækkersulten – sådan er det hver evig eneste dag. Nu hvor jeg har nogle meget lange dage i praktik, har jeg ekstra brug for en lille snack sidst på eftermiddagen. Da jeg så forleden modtog en pakke granola fra Det Gode Liv, besluttede jeg mig hurtigt for at trylle den om til en lækker lille snack.

Granolaen jeg har brugt, er med hasselnødder og dadler. Normalt er jeg faktisk ikke så meget til de varianter man oftest finder i supermarkedet, da de er alt for søde til mig og så indeholder de  ingredienser, som jeg normalt prøver at undgå. Derfor blev jeg positivt overrasket da jeg smagte denne granola. Den er perfekt sød, uden at være vanvittigt sød. Derudover er den lavet af gode ingredienser og smager virkelig lækkert med lidt mandelmælk på! For ikke kun at kunne nyde denne granola til morgenmad, har jeg valgt at lave den til små granolabars – så er der også til en snack senere på dagen. Disse bars er lækre bløde (som rawcake), men med crunchy stykker fra granolaen. Det er en skøn kombination! Min kæreste var meget imponeret over disse bars og sagde, at det er noget af det bedste han har smagt her fra bloggen.

Følg iøvrigt  med på instagram, hvor jeg udlodder 1 års forbrug af produkterne fra Det Gode Liv til én heldig læser. Det hele foregår på instagram, hvor I kan finde mig under navnet stinnagm eller ved at klikke lige her. 


 GRANOLABARS MED DADLER OG PEANUTBUTTER (10 SMÅ BARS) 

200g granola med hasselnødder og dadler 

200g dadler uden sten (fra æske)

2 spsk peanutbutter

4 spsk kokosolie

en smule salt

1 spsk vand

lidt chokolade som topping

Fremgangsmåde:

  1. Tag stenene ud af dadlerne og kom dadlerne i en minihakker/food processor.
  2. Smelt kokosolie og tilsæt det i minihakkeren.
  3. Tilsæt vand, peanutbutter og salt.
  4. Når det er blendet til en ensartet masse, så kommes det over i en skål.
  5. Tilsæt granola og masser massen godt sammen med hænderne.
  6. Pres nu massen ned i en form beklædt med bagepapir. Min form er 15 x 20 cm.
  7. Sæt formen på køl i 20 minutter, hvorefter de kan skæres med en skarp kniv.
  8. Overtræk med lidt chokolade og spis – velbekomme!
  9. Opbevares på køl.


PicMonkey Collage granola-bars-2

Print Friendly

4 kommentar

  1. Pernille

    De ser lækre ud :-) Skal de opbevares på køl?

  2. De er SÅ lækre! Er allerede ved at lave 3.omgang af dem! TAK

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*