Granola med kanel og peanuts

DSC09107

Selvom det er koldt udenfor, så drikker jeg stadig næsten dagligt en smoothie. Jeg er vild med at få lidt knasende musli ovenpå. Denne musli er lavet af havregryn, peanuts og risflager. Risflagerne er købt i en helsekost og bliver meget knasende og sprøde efter en tur på panden. Udover ovenstående ingredienser har jeg tilsat kanel, honning og vanille og stegt det hele i kokosolie.

Jeg spiste det ovenpå en ananas smoothie – mums! Lav gerne en dobbelt portion – det bliver spist meget hurtigt herhjemme.

★ Glutenfri

★ Laktosefri


GRANOLA MED KANEL OG PEANUTS 

2 dl glutenfri havregryn

1 dl peanuts

1 dl risflager

1 tsk honning

2 tsk kokosolie

1 tsk kanel

1 tsk vanille

  1. Kom honning og kokosolie på panden. Varm op, så det smelter.
  2. Kom resten af ingredienserne ved (også krydderierne).
  3. Rør godt rundt og tag det af panden, når det et blevet gyldent.
  4. Opbevar i en lufttæt beholder.

DSC09102

Print Friendly

3 kommentar

  1. Der er simpelthen intet bedre end hjemmelavet mysli. Det lyder super lækkert med risflager. Dem må jeg kigge efter. Kan du anbefale en god helsekostbutik? :)

  2. Glædelig juletid !
    dejlig smoothie med knasende drys :-)
    Jeg får også smoothi næsten dagligt og elsker at eksperimentere med fyld og smage :-)

    Jule hilsner fra Maria

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*