En lille snack – yoghurt med banan-müsli

yoghurt-2

Før jeg tog i praktik i Vietnam, spiste jeg denne lækre lille eftermiddags-snack. Egentligt fungerer det også perfekt til morgenmad. Denne snack er lavet en min yndlings yoghurt, hjemmelavet bananmusli og hakket mørk chokolade.

Det er længe siden at jeg har delt min banan-musli herinde på bloggen, så derfor vil jeg gerne dele den med jer igen. Idéen med banan-müsli er, at der ikke anvendes honning/sukker, men istedet sødes der med banan. Det smager så skønt og er nemt at lave!


 

★ BANAN-MÜSLI – ÉN STOR PORTION★

2 små bananer

2 tsk kanel eller lidt vanillepulver.

5dl grovvalsede havregryn

½ dl græskarkerner

½ dl hørfrø

½ dl sesamfrø

½ dl solsikkekerner

1 dl hakkede mandler

1 dl hakkede hasselnøddekerner

  1. Blend bananer.
  2. Kom kanel eller vanille i.
  3. Bland alle ingredienserne sammen og vend banan-cremen ud over.
  4. Bages på en bradepande med bagepapir til det er gyldent og sprødt. Det tog ca. 55 minutter ved 150g.

yoghurt

Print Friendly

2 kommentar

  1. Hvilken yoghurt er det? :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*