KONTAKT & ANNONCERING

SPONSORERET INDLÆG

Alle sponsorerede indlæg her på bloggen er skrevet af mig. Jeg takker gerne ja til et sponsoreret samarbejde, hvis jeg synes det passer med bloggen og mine læsere. Jeg indgår kun samarbejde med virksomheder, som jeg finder interessante. Derfor skriver jeg også altid min ærlige mening her på bloggen. Et sponsoreret indlæg kan være produkter og oplevelser.

Ellers skal du være velkommen, til at skrive kommentarer til mine opskrifter :-)

KONTAKT:

Mail: stinna@stinna.dk

Portfolio: http://www.portfolio.stinna.dk

unspecified-4

Print Friendly

25 kommentar

 1. Hej igen Stinna :-)
  Jeg synes virkelig godt ol din hjemmeside, er det en du har lavet selv i wordpress?

  Hvis ja, var det svært?
  Kh
  Trine

 2. Christina Hansen

  Hej Stinna. Vil simpelthen så gerne prøve din æbleskiveopskrift, men er nødt til at høre om ingredienserne; er det noget du køber i dagligvarebutik eller er man nødt til at bestille det over nettet? ;-)
  Tænker rismælk, rismel, kolosolie, majsmel… Er nemlig ikke vant til at anvende disse ingredienser ;-)

  • Hej Christina. Det er også nogle lidt specielle ingredienser, dog har jeg forsøgt at holde mig til den type glutenfrie produkter, som man kan få i større supermarkeder :-) Min lokale superbest har det hele! Hvis du ikke har laktoseallergi, så kan kokosolie godt erstattes af smør tænker jeg :-) Skriv gerne igen, hvis du har spørgsmål :-) Håber du får dem prøvet!

 3. Michelle

  Hej Stinna

  Jeg vil bare skrive, at jeg er vild med ALT du har på denne blog; alt det jeg har lavet herfra er skønt (også ifølge min kæreste!) & alt det jeg ikke har nået endnu, ser også ud til at smage fantastisk!!

  Keep up the good work :D

  • Hej Michelle!
   Mange mange tak for din søde besked!
   Det varmer virkelig!
   Dejligt at I kan lide mine opskrifter. Det giver blod på tanden, til at udvikle flere opskrifter :-)
   Hav en god aften!

 4. Hej Stinna
  Vil så gerne lave raw choko grød og no-bake snickerskage, men dadler og mine smagsløg er ikke kompatible. Hvad kan jeg bruge i stedet?

  Super skøn blog og rigtig flotte billeder :-)

  Med venlig hilsen
  Lillian

 5. Hej Stinna.
  Jeg har fulgt din blog i noget tid og den er virkelig inspirerende. Med dine opskrifter bliver aftensmaden aldrig kedelig. Tak fordi du vil deler dine kreative ideer.

  Venlig Hilsen
  Emma

 6. Hanne Frost

  Kære Stinna
  Jeg er så glad for, at du ekspederede mig en dag på Råbar i Aarhus for snart længe siden, fordi det betød, at jeg fandt vej til denne blog :D
  Jeg elsker dine opskrifter og benytter dem vældig ofte! Skønt at blive en del af denne “madverden”, det sætter jeg og min mave stor pris på <3 :D
  Hilsen Hanne

 7. Hej Stinna.

  Fantastisk blok og opskrifter du har …. super inspirerende.
  Når du skriver FRISK DADLER… hvad mener du så og hvor køber du dem?. Jeg synes kun jeg kan få tørrede dadler.
  Hilsen Tina

  • Hej Tina :-)
   Tak for din søde kommentar.
   Beklager at jeg har kaldt det friske dadler, jeg mener de tørrede dadler du køber i en papæske i grøntafdelingen :-)

   Jeg får det rettet!
   God weekend :-)

 8. Hej Stinna
  jeg er flittig bruger af dine opskrifter. Men jeg søger en opskrift på Valnøddeolie da jeg ligger inde med masser af valnødder og syntes det er svært at opdrive den i de butikker jeg handler i . Kunne du have sådan en liggende ? Mvh Jeanette B Rasmussen

 9. Lissy Olesen

  Hej! Har du opskriften på fastelavnsboller uden gluten og mælk?PFH. TAK. Lissy.

 10. Hej Stinna

  Jeg vidste ikke lige hvor jeg skulle skrive, så nu bliver det her. Jeg har flere gange i løbet af ugen forsøgt at komme ind på dine opskrifter med palæo chokoladekagen, men hver gang siger den, at der er en fejl og at der ikke er fundet nogen opskrift.
  Er det bare hos mig den er gal, eller er der en fejl?

  På forhånd tak og tak for nogle skønne opskrifter! Mvh. Aysha :)

  • Hej Aysha,
   tak fordi du skriver :-) Det er simpelthen fordi jeg troede at jeg var smart på ét tidspunkt og ændrede noget ved opsætningen, så opskriften istedet er her: http://stinna.dk/bagvaerk/sund-chokoladekage.html . Det er dog slet ikke smart alligevel og jeg ved ikke hvordan det ændres. Men her er den :-) Den har blot et andet navn og ændret billede. Og tak for de søde ord, god aften!

 11. Kære Stinna.

  Jeg har set din skønne opskrift på æblemuffins: http://stinna.dk/morgenmad/sunde-aeblemuffins-2.html

  Hver måned sender vi et nyhedsbrev ud til ca. 40.000 abonnenter, der enten følger vores arbejde eller støtter med et fast beløb. Vi vil gerne glæde dem med en opskrift de kan bruge til deres børn eller børnebørn, og vil høre om vi må dele din opskrift med dem. Vi henviser selvfølgelig til din blog. Bedste hilsner Christine, Danske Hospitalsklovne

 12. Hej Stinna. Jeg kan ikke få linket til opskriften på bønnedeller til at fungere. Kan jeg få opskriften på anden vis? Hilsen Sofie :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*