Pina colada smoothie og godt nytår!

Pinacoladasmoothie-2

Jeg vil meget gerne sige godt nytår til jer – jeg er så taknemmelig for, at I vil læse med herinde. Især når jeg får tilbagemeldinger på, at I kan bruge mine opskrifter – så bliv endelig ved med det! Jeg har endelig fået planlagt nytårsmenuen. Herhjemme skal vi have asiatisk mad. Både til forret, hovedret og dessert. Jeg har virkelig en kærlighed for det asiatiske køkken og jeg glæder mig til, at jeg til april skal tre måneder til Vietnam. Jeg ved faktisk ikke, om jeg allerede har nævnt det herinde. Men jeg har valgt, at tage en praktikperiode (i mit studie som sygeplejerskestuderende) i Hanoi. Jeg glæder mig så meget og kan slet ikke vente til april :-)

Hvis I mangler en nem drink til i aften, så kan jeg anbefale denne pina colada smoothie om jeg lavede forleden med min søde veninde Christine. Faktisk tror jeg, at den vil være meget lækker med lidt lys rom i ;-)


 

 PINA COLADA SMOOTHIE (2 STORE GLAS) 

300g ananas

2 små bananer

½dåse kokosmælk

1 spsk kokosolie

 • Blend alle ingredienserne og drik med det samme.

Pinacoladasmoothie-3 Pinacoladasmoothie-4 Pinacoladasmoothie-5

Print Friendly

6 kommentar

 1. Hej Stinna,
  rigtig godt nytår til dig.

  jeg glæder mig til at få en masse opskrifter på lækker vietnamesisk mad ;)

  Desuden tror jeg at jeg skal prøve og lave din pinacolada smoothie i aften, da jeg tilfældigvis har modne bananer og taget en ordentlig klump ananas op fra fryseren.

  Vh stefanie
  http://www.stefaniesunivers.blogspot.dk

 2. Hvor ser de her smoothies bare lækre ud. Den nytårsmiddag lyder vildt lækker. Godt nytår!

 3. Jeg er netop faldet over din blog, og hold da op, hvorfor er jeg ikke stødt på den noget før. Du har virkelig nogle fine opskrifter, og kan slet ikke vente med at give mig i kast med dem.

  Godt nytår :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*