Nyuddannet – hvad så nu?

Som I måske ved, så blev jeg færdig med min professionsbachelor i sygepleje i januar. I 3,5 år har jeg haft det trygt og godt og hele tiden vidst, hvad min nærmeste fremtid skulle gå med. Nu hvor jeg ikke længere er studerende er et af de spørgsmål jeg får oftest “jamen hvad skal du så nu?”. Det er simpelthen det allersværeste spørgsmål at svare på, for jeg ved det virkelig ikke. Lige nu er jeg jobsøgende og søger både jobs inden for sygepleje og noget med madlavning. Min plan har hele tiden været at søge ind på en kandidatuddannelse med start til sommer, da jeg ved at jeg gerne vil videreuddanne mig. Men jeg er nu blevet i tvivl om, hvorvidt den kandidatuddannelse skal være lige nu eller jeg skal vente et par år. Intet er besluttet og jeg har også overvejelser om, hvorvidt jeg skal prøve at gøre bloggen til mit arbejde – måske ikke som mit fuldtidsjob, men måske som en del af det. Som I nok kan høre, så ved jeg virkelig ikke hvad fremtiden bringer og lige nu forsøger jeg bare at se det hele som en spændende periode, hvor jeg ikke aner hvor jeg ender. Lige nu ved jeg dog at jeg vil give bloggen så meget energi som muligt, mens jeg finder ud af hvad jeg skal :-)

Hvis du er lidt nysgerrig over mit liv med bloggen, så har jeg tidligere skrevet lidt om det her: Når jeg ikke blogger og Min hverdag pt.

Print Friendly

2 kommentar

  1. Med dine evner er der SÅ mange muligheder, smukke. Brug noget tid på at nyde at du har færdiggjort 3,5 års hårdt arbejde, og så skal du nok finde ud af hvad der skal ske <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*