Ny vegetarisk madplan – inspiration til ugen

Så blev det søndag! Jeg sidder lige nu i sommerhus og drikker kaffe, nyder stilheden og har netop sendt et nyhedsbrev ud til jer. Hvis I stadig ikke er tilmeldt og egentlig gerne vil have min vegetariske madplan direkte i jeres indbakke, så skynd jer at tilmelde jer lige her. Så sørger jeg for at sende den afsted til jer. Ellers kan I se sidste uges madplan lige her. 

God søndag til jer derude. Jeg forsøger stadig alt jeg kan, på at få bloggen til at virke. Den kører virkelig langsomt og vil slet ikke samarbejde – jeg håber snart den virker :-)

 

Print Friendly

4 kommentar

  1. Kære Stinna, har fulgt med nogle år, er vild med dine opskrifter de passer perfekt til min kærlighed til sund og nem mad – tak! Jeg har nu i en uges tid forsøgt og tilmelde mig madplanen, men uden held pga fejl på siden. Kan du tilmelde mig??? N.dahlerupelm@gmail.com
    Tusind tak:-) N

    • Hej, tusind tak for din besked – hvor er jeg glad for, at du har lyst til at læse med og nu også gerne vil forsøge dig med madplanen :-) Jeg forsøger lige at tilmelde dig. Kommer den op med fejl når du prøver? Jeg har desværre hørt, at min madplan nogle gange ender i spam-indbakken :-)

  2. Kære Stinna, den skrev en fejl meddelelse om, at mailen var tilmeldt “for mange gange”, men jeg har ikke tidligere været medlem, så jeg tænker det må være en fejl.
    Jeg har modtaget det nu – tusind tak!!! Ha en dejlig søndag aften – Natasja

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*