Lidt om vores kogebog – Hverdagsfavoritter

For nogle uger siden røg denne fine forside (og resten af kogebogen!) i trykken. Det vil sige at der kun er ca. 1 måned til udgivelse og jeg kom i tanke om, at jeg jo egentligt slet ikke har fortalt jer om denne kogebog, kun at den var ved at blive til. Jeg vil derfor gerne præsentere vores bog for jer – vi glæder os SÅ meget til at vise den til jer og vi er stolte, trætte og så er vi SÅ spændte på at stå med den i hånden.

Kogebogens navn er ‘Hverdagsfavoritter’ og er lavet af den sejeste og bedste Julie Bruun og jeg. Det har været et drømmeprojekt for os længe og da vi endelig fik muligheden igennem FADL forlag hoppede vi og dansede af glæde. Vi havde en klar idé med kogebogen og forlaget var gode til at hjælpe os på vej og vi endte ud med navnet ‘Hverdagsfavoritter’. Navnet er valgt, da kogebogen kommer til at indeholder mere end 100 af vores hverdagsfavoritter. Det vil sige sunde, nemme og lækre retter, som vi selv laver til hverdag og som vi laver igen og igen. Ingen lidt sære ingredienser, men retter jeg vil sige alle kan være med på.

Kogebogen er ikke en vegetarisk kogebog, selvom mange måske ville tro det, nu hvor jeg er vegetar. Størstedelen af kogebogen er vegetarisk, men der er skam også kød i – som I nok kan gætte, så er den del Julies hverdagsfavoritter ;-) Valget på at lave en kogebog der både indeholdt vegetariske opskrifter og opskrifter med kød kom sig af, at vi har et indtryk af at mange spiser både retter med kød og uden og derfor skulle bogen være en bog, som de fleste familier kan finde inspiration til.

Bogen er blevet lige som vi havde håbet på (og mere til endda!). Vores opskrifter er blevet fotograferet af den dygtigste fotograf Winnie Methmann, som var med på vores billede-stil og havde mange gode idéer og derfor har bogen fået lige det udtryk, som vi håbede på. Som I nok kan høre, så er jeg ovenud stolt af bogen og jeg håber også, at I vil synes om den.

‘Hverdagsfavoritter’ udkommer d. 21/4 og kan allerede nu forudbestilles lige her på Saxo. Derudover holder vi en lille kogebogsreception d. 23/4 hvor alle er velkomne til at kigge forbi, hvis I skulle have lyst – lidt mere om det lige her. 

billedet er taget af Winnie Methmann. 

Print Friendly

7 kommentar

 1. Kristina

  Jeg GLÆDER mig til at se den in real life og gå i dybden med de opskrifter, I har fundet på. Forsiden lover godt :) Som fan af dine blog(stil) og dine opskrifter kan det jo kun gå hen og blive en favorit på hylden med kogebøger :)

  /Kristina.

 2. Spændende! Jeg synes det er så fint, at man både kan finde vegetarisk, men også med kød :-) Jeg glæder mig virkelig til den udkommer!

  //Maria Charlotte

 3. Pingback: Grønkålssalat med edamamebønner og peanutbutterdressing - Stinna

 4. Hej Stinna
  To ting, kommer bogen også i en ebog udgave? Og når jeg trykker på linket, kommer jeg til din opskrift på kanel muslie, og ikke til saxo.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*