Mine køkkenmaskiner

mitkøkken-2

Flere gange det sidste stykke tid er jeg blevet spurgt, hvilke maskiner jeg bruger i mit køkken. Særligt spørgsmål til blender, minihakker og vaffeljern er jeg blevet stillet. Derfor vil jeg i dette indlæg lige nævne, hvilke køkkenmaskiner jeg er særligt glad for.

Fælles for alle mine maskiner i køkkenet er, at de er forholdsvis ‘billige’. Jeg er på SU og har derfor ikke råd til, at give over én måneds SU for en blender – det er faktisk heller ikke nødvendigt! Min blender klarer fint smoothies, så medmindre man ønsker at kunne lave fuldstændig fintmalet mandelmel, så er den ganske ok.

Blender: Jeg anvender en Wilfa blender BL1200 (på første billede). Jeg mener at jeg købte den til omkring 600kr. Den larmer lidt, men den blender fint smoothies!

Jeg bruger altid min blender til at lave smoothies, fx denne grønne smoothie. 

Minihakker: Her bruger jeg en minihakker fra Kenwood ( CH550), til omkring 250kr mener jeg. Den klarer fint mandler, dadler osv – dog kan den ikke lave helt fint mandelmel. Jeg har ikke forsøgt mig med nøddesmør i den.

Minihakkeren klarer nemt en klistret dadelmasse, fx til disse sundere snickersbidder. 

Vaffeljern: Mit vaffeljern er bare købt i et tilfældigt supermarked. Det er af mærket Schou og laver ganske fine hjertevafler. Jeg kommer altid lidt kokosolie på pladerne og på denne måde hænger vaflerne slet ikke ved.

Især søde morgenvafler er altid et hit!

mitkøkken

Hvilke køkkenmaskiner er I især glade for?

Print Friendly

2 kommentar

  1. Jeg er virkelig glad for min røremaskine, den er guld værd når vi laver rugbrød herhjemme :) Derudover bliver minihakkeren også flittigt brugt til hummus, dadelkugler og mange andre sjove ting :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*