Glutenfri pizza

af Stinna

Opskriften har jeg fundet på Eva’s hjemmeside. Jeg har lavet en smule om i opskriften, da jeg f.eks ikke synes at pizzaen behøver bagepulver :-) Det kød i kan se på billedet, det er Rasmus’ halvdel. Vi lavede en lille portion første gang, men har lavet den mange gange siden. Jeg har siden denne opskrift afprøvet Rootza. Rootza er en pizza, hvor bunden er lavet af rodfrugter. Den skal jeg nok poste en af dagene :-)!

Opskrift på én stor pizza:

2 æg

1-2 gulerødder (rives fint)

3 spsk hørfrø

1 tsk salt

2 spsk boghvedemel

2 spsk sesamfrø

½  spsk smeltet kokosolie

Rør dejen godt sammen og fordel dejen på bagepapir. Bag ved 185 grader til den er let gylden. Derefter tages bunden ud, lækkert fyld kommes på og ind i ovnen igen :-)

 

Jeg ved at folk der spiser paleo ikke spiser boghvede. Jeg synes det er ok i en begrænset mængde :-)

 

Print Friendly, PDF & Email