Vind 2 billetter til Food Festival 2016// afsluttet

Foodfestival 2016

Endelig er det ved at være tid til årets Food Festival i Aarhus. Jeg har de sidste par år besøgt festivallen og jeg synes det er så skønt, at Aarhus har fået en festival kun med mad! Jeg er i år blevet inviteret til festivallen igen og har i den forbindelse fået lov til at udlove 2 billetter til én af jer, som så kan tage sin veninde eller andet med. Festivallen er fra 2. – 4. september og er på Tangkrogen i Aarhus.

Til jer der ikke har været forbi Food Festival endnu, så kan I læse mere her og læse om min oplevelse sidste år her. Food Festival er én stor mad festival, hvor der er forskellige boder, en masse smagsprøver, spændende nyheder, forskellige spændende arrangementer, sjove aktiviteter for børn, den hyggeligste stemning og en masser steder, hvor man kan købe skøn mad. Jeg er ihvertfald virkelig imponeret hvert år og glæder mig allerede til at skulle afsted.

For at deltage i konkurrencen om billetterne, skal I skrive en kommentar til dette indlæg, hvori I skriver hvem I gerne vil have med hvis I vinder :-)

(konkurrencen er sponsoreret af Food Festival og jeg trækker en tilfældig vinder på søndag d. 28/8).

//Konkurrencen er slut og vinderen blev Mille – du har fået en mail fra mig.

Foodfestival2015-2 Foodfestival2015-4

(min søde far, som også er vild med mad)Foodfestival2015-6 Foodfestival2015-9 Foodfestival2015-21-2 IMG_8766 IMG_8783

Print Friendly

91 kommentar

 1. Jeg vil smadder gerne invitere mit (uvidende) crush med. Så slipper jeg for skal-vi-drikke-en-kop-kaffe-sætningen.

 2. Siri Rasmussen

  Jeg ville tage min dejlige mor med! Hun er en rigtig foodie ligesom mig, der elsker at smage og se nye madvarer osv.

  Det er et kæmpe plus, at det er i *Århus, for så “er vi nødt til” at lave en skøn tur ud af det!

 3. Jeg vil helt sikkert tage min kæreste Kasper med :) Vi elsker at bruge tid i køkkenet sammen og blive inspireret til at prøve nye retter og ingredienser, som Food Festival uden tvivl vil kunne!

 4. Rikke Kimie

  Ooh, det er en lækker konkurrence! :-) jeg ville helt sikkert tage min gamle far med, som fylder 70 her d. 31. august. Det ville være en helt perfekt lille ekstra gave. Far/datter kvali tid og mad, hihi ..

 5. Caroline Dahl

  Jeg vil tage min kæreste med! Vi har ikke været til det de tidligere år, men vil virkelig gerne ha debut i år, da vi kun har hørt godt om det

 6. Jeg vil tage min veninde med, som ligesom jeg synes det er sjovt og spændende at opleve nyheder indenfor madverdenen. Vi har ikke været til Food Festival før, så det kunne være rigtig spændende at prøve :-)

 7. Jeg ville tage min gode højskole-veninde Mia med, som det desværre er alt for lang tid siden jeg har set.

 8. Anna Lise Kristensen

  Jeg vil invitere min studieveninde med, vi er begge helt vilde med at lave mad, og har allerede snakket om at tage af sted sammen :)

 9. Jeg plejer at være afsted med min veninde Tanita, så det ville være lækkert at kunne invitere hende med igen!

 10. Charlotte Leutenberger

  Jeg ville tage min kæreste aka masøret med på en dejlig weekend i Jylland…

 11. Charlotte

  Jeg ville tage min veninde Linda med, da hun trænger til noget opmuntring efter en hård tid :-)

 12. Jeg vil tage min skønne kæreste med. Vi havde vores tredje date der sidste år, og det var absolut en succes, vi gerne vil gentage :-)

 13. Jeg vil gerne tage Malou med ❤️ Hun elsker mad ligeså meget som sin moster og mor gør ❤️

 14. Jeg vil tage min skønne veninde/roomie med, som deler min passion for mad. VI har ikke set hinanden hele sommeren, så det kunne være rart at lave noget sammen :D

 15. Jeg vil gerne invitere min skønne skønne veninde med, som ikke ligefrem har den nemmeste periode lige pt. Det ville være en dejlig måde, at lave noget andet sammen med hende på!

 16. Jeg vil tage min mand og barn med. Vi hr været afsted de sidste 2 år og det er er hit hvert år..

 17. Christina Løvfall

  Jeg ville tage mit madøre af en kæreste med. Vi elsker god mad og at bruge god til på det – det er bare for sjælendt, at vi får taget os tiden. Det her er en oplagt mulighed!

 18. Cecilie Thomsen

  Jeg vil uden tvivl tage min madglade søster under armen og smage os igennem alle boderne ;-)

 19. Dorthe Elkjær

  Jeg er kæmpe fan af Food Festival konceptet, der bare er så gennemført og lækkert, og giver masser af god inspiration til nye madtrends. Min madglade kæreste Rasmus skulle helt klart med herned, så vi kunne smovse os igennem alle de fine boder :)

 20. Min kæreste og jeg trænger til noget børnefrit hygge, og hvad ville være bedre end at tage ham med ud og smage lidt på alt hvad der er godt. Jeg ved at jeg ikke ville kunne invitere ham på bedre end det :)

 21. Anne Sofie Dydensborg

  Jeg vil tage min bedste efterskole veninde med. Hele vores venskab startede op med vores fælles kærlighed til lækker mad. Vi elsker begge to at kigge på mad og kan nemt på en shoppe tur kigge på mad i stedet for tøj. Food festival er lige noget for os! ;)

 22. Josephine K.T.

  Jeg vil tage min kæreste med, som jeg vil elske at give en kulinarisk oplevelse. Vi har aldrig været på Food Festival før, men vi vil så gerne prøve det, så jeg krydser alt, hvad jeg har!

 23. Natasja Fast Sørensen

  Jeg ville tage min mor med, da hun elsker mad samt kunne være spændende at prøve en af de mange workshops og besøge de forskellige boder.

 24. Linea Grøntved

  Jeg vil super gerne have min kæreste Mads med. Vi elsker at udfordre køkkenet og råvarer ☺️

 25. Jeg ville tage min veninde med. Hun bor i Aarhus, så det ville være en perfekt anledning til et besøg :)

 26. Jeg vil invitere min svigermor med :-)

 27. Jeg vil invitere min svigermor med :-)

 28. Christina

  Jeg vil tag min mand med. Vi har snakket så meget om det siden sidste år. Jeg har en kæmpe passion indenfor mad, og igennem tiden har jeg fået ham overbevist om at mad kan være ret lækkert selvom det ikke er kartofler, frikadeller og sovs. Så det her er klart en oplevelse jeg gerne vil dele med ham❤️

 29. lene salomonsen

  Som ny i byen ville jeg elske at prøve street food markedet som jeg længe har hørt godt om. Ville tage min søster med som er højgravid på dette tidspunkt, som sikkert har brug for en lækker snack eller to

 30. Anna Nørager

  Jeg ville tage min søde veninde med, som for nyligt har afleveret speciale og nu er i skal-jeg-være-arbejdsløs-for-evigt-krise. Hun kunne helt sikkert godt trænge til et par hyggelige dage med masser af lækker mad :)

 31. Jeg ville tage min søde veninde Maria med, som fortjener et par fridage, fordi hun ellers altid arbejder hårdt i weekenden ! (-:

 32. Jeg vil overraske min kæreste med billetter, da han har fødselsdag om fredagen :)

 33. Sine Olsen

  Min far har tidligere tager mig med til små mad arrangementer, men nu vil jeg gengælde. Derudover skal han med, som en tak for at åben en ny interesse indenfor det gastronomiske køkken :)

 34. Nanna Østergaard

  Jeg vil tage min svigerinde og gode veninde Julie med :D

 35. Hvem jeg ville have med???
  – Jo min mand, datter, svigersøn og vores børnebørn….

  Vores børnebørn på 4 og 6 år hyggede sig sidste år selv om det regnede helt vildt…

  Så jeg vil gerne vinde et par biletter

  kh Hanne

 36. Jeg har lige fået job i Aarhus, så jeg vil starte med at lære byen at kende sammen med en af mine gode, nye kollegaer

 37. Jeg ville tage min dejlige veninde Maria med. Hun kommer på besøg i Aarhus i præcis den weekend, og vi har ikke set hinanden i virkelig lang tid, så det kunne være skønt at invitere hende med til Food Festival :)

 38. Jeg vil rigtig gerne have min madglade veninde Karina med derud. Hun har fødselsdag den weekend så det kunne være rigtig hyggeligt at fejre hende derude med masser af madglæder.

 39. Det skal være en veninde-date med min skønne træningsmakker Frances , så hun kan blive introduceret til (endnu mere) dansk madkultur

 40. Katharina

  Jeg er tosset med mad og har en kammerat, der ligesom jeg synes, at det er et spændende område. Jeg er fra København og har endnu ikke haft fornøjelsen af Aarhus by. Jeg har ferie den uge og det er derfor en oplagt mulighed for mig at tage til Aarhus og udforske byen samt opleve festivalen med min kammerat, som bor tæt på. Uh hvor jeg håber, at jeg vinder. Turen til Aarhus er ikke billig, hvorfor fri entre til festivalen ville være prikken over I’et.

 41. Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg tage min skønne veninde Sandra med.
  Hun er uddannet kostvejleder og vi er begge meget madglade. Vi har ofte maddage hvor vi skal prøve nye opskrifter og afprøve egne opfindelser.
  Jeg vil elske at kunne inviterer hende med på tur til Århus og smage masser af lækkert og inspirerende mad.
  Krydser fingre for at jeg bliver den heldige!

 42. Malene Vingborg

  Vil gerne have min søde veninde Stine med – vi har været til Food Festival de sidste par år og skal da klart genatge succesen!

 43. Det ville glæde mig at tage min mor med <3

 44. Jeg ville tage min søde roomie med! Vi begge ret begejstret for mad og nye opskrifter, men da vi lige er flyttet sammen, er udvalget i køkkenet, indtil videre, ret begrænset.

 45. Jeg ville helt klart invitere min kæreste (og her følger vores dreng Noah på snart 2 år) med, da både han og bettemanden er vilde med mad – og jeg er vild med at lave det! Er sikker på vi alle kunne blive inspireret – har ikke haft chancen for at opleve festivalen, men i år skal det være :)

 46. Vil frygtelig gerne dele den oplevelse med min barndomsveninde Anne, som fortjener en dejlig dag med lækkerier.

 47. Signe Bennetsen

  Jeg vil helt vild gerne prøve at opleve food festival med min søde Kusine. Vi elsker begge at lave god mad og hygge.

 48. Sidste år var jeg afsted med en veninde. Jeg kom hjem og fortalte begejstret om den fantastiske oplevelse til min kæreste, som jeg måtte love at tage med næste år – så i år må jeg hellere leve op til mit løfte og tage ham med ;-)

 49. Jeanette Larsen

  Jeg ville tage min mor med, så vi sammen kan få en dejlig oplevelse og smage noget lækkert mad

 50. Jeg ville også tage min far med… Tror det kunne være en god fælles oplevelse

 51. Birgitte Søgaard

  Jeg vil tage min søde mand med, simpelt hen fordi vi elsker god mad, lavet af gode råvarer.

 52. Jeg vil invitere min mor med! Hun bor i Aarhus med mine to små søstre, som hun passer alene og jeg bor i odense. Det vil være en fantastisk mor datter tur for os. Det er sjældent vi tager os tid til bare at hygge os og hun kan få lidt frirum. Vi elsker begge god mad og ja, det vil være en fantastisk mulighed for os! Så skal jeg nok finde en barnepige til de to små tøser/søstre ;)

 53. Jeg vil tage min søde mand Kasper i hånden og nyde en hel dag i hans selskab! Med travle hverdage og masser at gøre i vores nye hus, kunne det være rart med et lille get away

 54. Stine Schultz

  Vil så gerne vinde de billetter! Vil tage min gode veninde Nanna med, da vi har været på så mange andre festivaller sammen, og vil også gerne opleve Food festival sammen. Krydser fingre for at vi vinder billetterne! :-D

 55. Min mad- og oplevelseselskende veninde :) :)

 56. Laura Busch

  Jeg ville helt sikkert invitere min søde mor med :)

 57. Jeg vil tage min tvillingesøster med, som er en lige så stor foodie som mig

 58. Jeg vil selvfølgelig tage min madglade søster med

 59. Pia Maria Petersen

  Jeg vil helt sikkert tage min søde veninde med, som er på barsel. En lille ekstra treat for hende inden en hektisk hverdag ruller afsted igen :-)

 60. Camilla Nielsen

  jeg vil rigtig gerne afsted sammen med min søde folkeskoleveninde ☺️

 61. Amalie B. Kristiansen

  Jeg vil gerne have min dejlige mor med, da vi begge er helt tossede med mad og går meget op i råvarer. Derudover ville det være en perfekt måde for os at tilbringe en hyggelig weekend sammen, da vi ser hinanden alt for sjældent

 62. Jeg vil tage min kæreste med, vi har begge en svaghed for oste :)

 63. Åh min svært savnede veninde Rikke skulle med!!
  Fordi vi altid deler alt hvad vi skal spise når vi rejser og fordi vi absolut elsker at prøve en helt masse små sjove finurligheder!! Ih det ville være helt fantastisk!

 64. Susanne Smith Thorius

  I min søgen efter bedste cookie med peanutbutter opskrift, faldt jeg over din blok, med lækre cookies Linket hvor man kunne vinde to billetter til food festival i Århus, fik mine tanker hen på et spontant hyggeophold i Århus med min skønne mand. Så ja, hvorfor ikke forsøge, og måske være heldig og vinde billetter – kunne jo ende med en win-win – min mand og jeg på romantisk date i hyggelige Århus, krydret med kulinariske oplevelser … Og måske en ekstra win, når jeg har bagt dine cookies,

 65. Jeg ville tage min søster med! Min kæreste er på messe i Berlin den weekend og jeg er derfor alene hjemme. Så det ville være perfekt at invitere min søster herop til Aarhus (hun bor i Haderslev) til lidt weekendhygge og Food Festival.

 66. Charlotte

  Jeg vil super gerne prøve at komme med til food festival. Elsker sådanne mad-events, men har aldrig været med i Århus til trods for, at det er min hjemby, da jeg har boet nogle år i udlandet. Hvis jeg vinder, vil jeg helt sikkert invitere min søster med. Så kan det kun blive en god dag :)

 67. Jeg ville tage min veninde med, vi elsker begge to mad, og jeg er sikker på hun ville elske det

 68. Skal have min veninde Danille med. Fordi vi trænger til at hygge og spise en masse mad :)

 69. Jeg ville rigtig gerne medbringe min søde veninde Louise med, da vi begge to elsker mad helt vildt. Vi har ikke set hinanden i lang tid, så det ville være skønt at nyde hinandens selvskab over mad :)

 70. Ane kjær

  Jeg ville tage min kæreste og vores søn med ☺️☺️

 71. Jeanette H Petersen

  Jeg vil gerne have min kæreste med, da vi også var afsted sidste år i silende regnvejr. Så en ommer kunne være rigtig skønt, også håber vi på bedre vejr denne gang :)

 72. Vil tage min søde mor med, da vi har en tradition om at tage til Food Festival :)

 73. Laura Hove Stuckert

  Jeg vil tage min kusine med, som bor i Århus. Det er lang tid siden, vi har haft tid til at se hinanden, så det kunne være fantastisk at have en lejlighed til at spise mad, og vi ELSKER begge mad.
  Situationen er faktisk, at jeg bor midlertidigt ved hendes forældre, da jeg er blevet gymnastiklærer på Ølgod Efterskole, og har endnu ikke fundet mig en lejlighed i Herning. Men den er næsten ved at være der, og det kunne være perfekt at fejre det med hende og en hyggelig dag!
  Det er altid godt at finde sig tiden til at opleve noget med sin familie :-)

 74. Maria Dahl Anderaen

  Jeg vil gerne have min søde moster med, som jeg ikke har set hele sommeren og godt kunne bruge lidt kvalitetstid med – og så elsker jeg bare at Aarhus har fået foodfestival!

 75. Cecilie Lundtorp Olsen

  Jeg vill tage min søde veninde Stephanie med. Vi har lært hinanden at kende gennem efterskole, men i og med at hun bor i Ringkøbing og jeg på Sydfyn, ser vi sjældent hinanden. Food festivalen i Århus vil være en oplagt mulighed for at mødes om noget, vi begge elsker – og samtidig mødes vi jo på midten, så ingen af os skal køre 3-4 timer for at ses. ;-)

 76. Cecilie Bech

  Jeg ville tage min dejlige mor med. Vi er begge super glade for både at lave og spise mad og så ville det desuden være den perfekte mulighed for at få en hyggelig mor-datter tur ud af det som hun virkelig fortjener! :-)

 77. Jeg vil gerne tage min kæreste i hånden til madfestivalen! :)

 78. Hvis jeg vinder tager jeg min kæreste med, så han kan se hvad DM i hotdog virkelig er

 79. Simone Nielsen

  Hvis jeg vinder vil jeg tage min rigtig gode veninde, Fia med. Vi er begge blevet veganere / vegetarer her i 2016 og interesserer os meget for mad og madkultur. Det kunne være spændende og sjovt at komme til Århus og få ny inspiration og smage noget lækker mad!

 80. Bente Pedersen

  Jeg vil tage min gode ven Steffen med …. er sikker på han vil elske det :)

 81. Anne Eg Larsen

  Jeg ville tage min gode kæreste Morten med

 82. Rebekka Brokman

  Hvis jeg vinder vil jeg tage min dejlige mor med! Vi elsker begge mad og står tit i køkkenet sammen så det ville være en perfekt mor-datter dag!

 83. Mine to tøser skal da på hyggetur sammen

 84. Mette Pihl Jørgensen

  Sikke en skøn konkurrence og festival, den ville jeg gerne besøge. Jeg ville tage min kæreste med mig på weekendtur til Århus og festival sammen :)

 85. Jeg holder meget af Food Festival, og jeg vil tage min veninde med.

 86. Tak for dine inspirerende blogs om sund mad og spændende opskrifter :)
  Jeg vil gerne invitere min kæreste med fordi vi begge elsker god mad og at blive inspireret til nye oplevelser i køkkenet.
  Mvh
  Gitte

 87. Tak for spændende læsning

  Vil invitere min mand og vores børn med hvis vi vinder

 88. Min søde kæreste Lotte

 89. Min kæreste der er næsten ligeså madglad som mig.

 90. Jeg har aldrig været til Food Festival selvom jeg er det største madøre :)
  Hvert eneste år har jeg enten været på arbejde eller på ferie !
  Men i år har jeg mulighed for at deltage fredag,jubii!!
  Skulle miraklet ske,at jeg vinder billetterne, vil jeg tage en god veninde med.

 91. Isabella Sarah Røssel

  Jeg har læst så meget om food festival de seneste år, og nu er jeg endelig flyttet til Århus med min kæreste, som jeg helt vildt gerne vil have med!!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*