Grøn persille hummus

persille-hummus-3

Da jeg i weekenden havde tre veninder på besøg til overnatning, havde jeg lavet denne grønne persille-hummus til dem. Jeg serverede den til nybagte boller og knækbrød. 

Faktisk har jeg tidligere delt opskrifter på hummus. Der er den klassiske lyse hummus, edamamebønne-hummus og avocado-hummus. Jeg kan ikke beslutte mig for, hvilken jeg bedst kan lide. Men ihvertfald laver jeg ofte hummus herhjemme og jeg elsker især at have det med som dyppelse på madpakken. 


 

★ PERSILLE HUMMUS  

1 dåse kikærter (240g)

1 tsk spidskommen

1 fed hvidløg

2 spsk tahin (sesam pasta)

saft af ½ citron

1 håndfuld bredbladet persille

1 lille håndfuld frisk spinat

2 spsk olivenolie

salt

evt. lidt vand

 

fremgangsmåde:

  1. Blend alle ingredienserne sammen.
  2. Smag til med salt og citronsaft.
  3. Velbekomme! Kan opbevares på køl.

persille-hummus-2 persille-hummus

regi: skål er fra house doctor

Print Friendly

Én kommentar

  1. Pingback: Bønnedip med skyr - proteinrig krydret dip

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*