Lynhurtig frokost – pandekager med fyld

hurtigfrokost-2

I går viste jeg denne hurtige ret til frokost. Derfor vil jeg i dag gerne dele den med jer her på bloggen, da frokosten var virkelig hurtig at lave og endte med at smage rigtig godt. Retten består bare af de ingredienser jeg nu lige havde i køleskabet og for at gøre det endnu mere nemt, valgte jeg at bruge nogle færdige tortillapandekager. Hvis du har lidt mere tid, kan jeg anbefale at man laver dem selv: Fuldkornspandekager – grove madpandekager.

I pandekagerne har jeg kommet fyld af butterbeans, tomater, løg, hvidløg og frisk persille. Pandekagen er smurt med hvidløgsflødeost og toppet med hytteost. Det er virkelig en god frokost som kan holde mig mæt, især på grund af bønnerne. Du kan sagtens bruge lige du bønner du har i skabet, men butterbeans smager godt – men ellers ville kikærter være et godt bud.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har for få timer i døgnet for tiden. Jeg synes dog alle mine projekter er utrolig spændende og især kogebogen er jeg så spændt på at vise jer! Så hvis jeg ikke lige deler så mange opskrifter herinde, så er det bare fordi at jeg gemmer en masse til kogebogen!

★HURTIG FROKOST – PANDEKAGE MED FYLD (1 PERSON) ★

1 tortilla / madpandekage

1 dåse butterbeans

1/2 squash

1 fed hvidløg

5 cherrytomater

1 rødløg

1 håndfuld bredbladet persille

hvidløgsflødeost

hytteost

Fremgangsmåde:

  1. Kom olie på en pande.
  2. Steg bønner, tomater, løg og hvidløg på panden, til det har fået lidt farve.
  3. Tilsæt persille og lad det stege lidt.
  4. Smør en madpandekage med flødeost.
  5. Kom fyldet på og top med hytteost – så har du en nem og sund frokost.
  6. Velbekomme!

hurtigfrokost

Print Friendly

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*