Sommer smoothies

DSC08237-2

Imens jeg nyder min ferie på Samos, vil jeg gerne dele lidt sommerlige smoothies med jer. Jeg ved ikke med jer, men jeg har mere lyst til kolde smoothies her om sommeren. Derfor vil jeg i dette indlæg gerne dele lidt forskellige typer af indlæg med jer – både de smoothies som smager af dessert, de sunde smoothies og de smoothies, som jeg gerne drikker om eftermiddagen for at få lidt ekstra energi.

Den første smoothie er den brune kaffesmoothie på det øverste billede. Opskriften får I lige her: Kaffe smoothie – sund iceblend. Denne kaffesmoothie har jeg også valgt at kalde en sund iceblend og den er perfekt til varme sommerdage og et fint alternativ til de meget søde og sukkerholdige iceblends man kan få på mange caféer. 

DSC08232

Morgenmads-smoothie – Morgenmad –  smoothie skål. Denne smoothie kan jeg godt lide at få til morgenmade på de varme sommerdage. Der er tilsat ingredienser som chiafrø, avocado, banan og bær. Jeg synes denne smoothie mætter fint og især hvis man lige vælger at toppe skålen med lidt nødder.

DSC02396

Er du istedet lidt eftermiddags-lækkersulten? Så kan jeg anbefale denne søde chokoladesmoothie – Chokolade smoothie. Den giver godt med energi om eftermiddagen og så gør det jo ikke noget, at den smager godt af chokolade.

denbedstegreenie-2Den sidste smoothie er denne Den bedste greenie – en grøn smoothie, som er min opskrift på den bedste greenie. En greenie er en grøn smoothie, hvor der blandt andet er tilsat grøntsager, for at gøre den ekstra sund. Udover grøntsager kan jeg godt lide at komme ingefær, citron, gurkemeje og andre ingredienser i mine smoothies.

Er I også vilde med smoothies og er der en type I synes jeg mangler her på bloggen?

Print Friendly

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*