Havtorn-ingefær shot

havtornJeg har været en tur i sommerhus på Mols. På Mols findes der havtornbuske, som lige nu har de skønneste små orange havtorn bær. Jeg har aldrig vidst, at havtorn buske var ved kysterne, men efter at have set én busk, fandt jeg pludselig en masse. Min kæreste og jeg plukkede en del med hjem, så vi kunne fylde i fryseren til vinteren.

Det første jeg har forsøgt mig med, er denne lækre drik af havtorn, ingefær og citron. Hvis du ikke lige har tid til at plukke havtorn, så kan havtorn fås på flaske hos helsekosten. Ellers erstat havtorn med appelsinsaft.


HAVTORN-INGEFÆR SHOT

4-5 æbler

200g ingefær (øko)

100g havtorn

1 citron (øko)

 1. Kom ingefær (med skræl), citron (med skal) og æbler i en juicer.
 2. Blend med havtorn og si det herefter.
 3. Kom på køl. Drik et shot hver morgen.
 4. Jeg brugte pulpen fra havtorn til en lækker smoothie.

 

havtorn-2

Print Friendly

6 kommentar

 1. Jeg skal SÅ meget til Mols :-)

  • Det synes jeg lyder som en rigtig god idé – snart! De er nok snart for modne :-)

   • Hvis du ikke har nået at plukke havtorn, kan det nås endnu. Jeg har plukket i dag, hvor jeg fandt buske da jeg gik tur med hunden ved vores lokale put and take sø. Jeg håber de er gode, for det er nok de vanskeligste bær jeg nogensinde har plukket :0)

    • Uhm! Jeg har dog stadig en masse i fryseren, så tror ikke jeg plukker flere i år – de er nemlig SÅ irriterende at plukke. Jeg havde ridser på mine hænder i flere dage. Hvad skal du bruge dem til :-)?

 2. Ved du med sikkerhed ingefær shot kan holde en. Uge mvh dendi

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*