Verdens bedste is-sandwiches med cookiebund

is-sandwiches med cookiebundDe her is-sandwiches er I nødt til at prøve! Skønne og virkelig nemme is-sandwiches med en lækker nøddebund og fyldt med sød is. Da Naturli’ skrev til mig og spurgte om jeg ville være ambassadør for dem og lave opskrifter med deres produkter, skyndte jeg mig at sige ja. Jeg er vild med at skulle være kreativ i køkkenet og er i denne omgang blevet udfordret til at lave en opskrift med de nye is fra Funky Fields, som forhandles af Naturli’. Det er ikke mange af opskrifterne herinde på bloggen der er lavet med is og faktisk så elsker jeg is, så da jeg kunne lege kreativ med deres nye is, måtte jeg bare takke ja.

Den nye is fra Naturli’ er vegansk og baseret på havre. Normalt er mange veganske is lavet på soja og derfor var jeg ret spændt på denne is – men jeg blev simpelthen så positivt overrasket over isen. Jeg har valgt de to varianter hindbær og kakao/mint til denne opskrift og begge er virkelig smagfulde og har en let konsistens – så de er ikke sådan fløde-agtige i konsistensen, men mere lette som skøn italiensk is. Isen kom jeg i en issandwich, som består af to cookiebunde og med chokolade.

Disse cookiesbunde er lavet af kun 4 ingredienser. De er chewy hvis de laves med det samme og ellers bliver de helt sprøde efter en tur på køl. Jeg har prøvet at lave opskriften med både hasselnødder og mandler og begge dele fungerer virkelig fint! Jeg ved godt at navnet ‘verdens bedste’ måske er lidt vildt – men det var det Julie sagde, da hun smagte dem herhjemme hos mig!

is-sandwiches med cookiebund

Cookie-bundene er lavet af kun 4 ingredienser, men jeg lover jer at de er gode alligevel. De er naturligt glutenfri og isen er faktisk vegansk, så den indeholder ikke mælkeprodukter. Isen kan købes i IRMA, fakta, Dagligbrugsen, Kvickly og jeg købte den selv i min lokale SuperBrugsen. Opskriften på is-sandwiches med cookiebund er lige her:

★IS-SANDWICHES MED COOKIEBUND (4 STK.) 

cookies:

200g nødder (mandler eller hasselnødder)

15 dadler

2 spsk. kokosolie, fast

lidt salt

evt. 1/2 tsk. vaniljepulver

 

is:

1 bæger Funky Fields OAT GELATO Raspberry (deres fine hindbæris)

1 bæger Funky Fields OAT GELATO Cocao-mint (deres mørke kakao-mint is)

 

pynt:

40 g mørk chokolade

chokolade-drops

friske hindbær

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 175 grader (varmluft).
  2. Start med at lave cookie-bundene.
  3. Kom nødderne i en minihakker og blend det til mel, som stadig har lidt struktur. Kom det i en skål.
  4. I minihakkeren kommes dadler, kokosolie, salt og eventuelt lidt vaniljepulver. Blend til det har en nogenlunde ensartet masse. Kom det i skålen og bland det godt sammen med nøddemelet.
  5. Del dejen i 8 lige store stykker og tril det til kugler.
  6. På en bageplade med bagepapir kommes kuglerne på og tryk kuglerne flade, så det bliver til cookies.
  7. De bages ved 175 grader i ca. 15-16 minutter. Hold øje med dem, der er forskel på ovne.
  8. Smelt chokolade i en skål over vandbad. Når bundene er kølet af, trilles kanterne i chokoladen. Lad dem tørre på bagepapiret.
  9. Kom is i og spis dem med det samme. *

* Hvis du ønsker at isen er helt fin og rund, kan man komme isen i små skåle og sætte dem på frys i 30 minutter inden servering og forsigtigt fjerne isen fra skålene. Når is-sandwichene er samlet, kan de sagtens opbevares på frys, til de skal spises.

is-sandwiches med cookiebund
is-sandwiches med cookiebund is-sandwiches med cookiebund is-sandwiches med cookiebund

 

Print Friendly

2 kommentar

  1. Hej Stinna!
    Har fulgt lidt med på sidelinjen her hos din dejlige blog.
    Og jeg er lidt interesseret i at høre, om du er startet på en kandidat? Og hvis ja, hvilken?
    Kh.

    • Hej :-) Ej hvor skønt at du følger med! Jeg har søgt ind på kandidatuddannelsen i sygepleje og krydser fingre for, at jeg kommer ind :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*