Veganske bananpandekager med vanilje

Veganske bananpandekager

Uhmm pandekager – veganske bananpandekager! Endnu en pandekageopskrift tænker du måske. Men herhjemme er vi vilde med pandekager og jeg elsker at eksperimentere med opskrifterne, så jeg håber at I kan holde det ud. I dag vil jeg dele opskriften på disse små søde veganske bananpandekager, som er lavet helt uden æg og uden mælk.

De små pandekager har en lækker konsistens, de er søde og så smager de af banan. Jeg toppede dem med agavesirup og friske bær – men de kunne også være lækre med smeltet chokolade! Pandekagerne er egentligt også glutenfri, hvis du vælger en variant af havregryn, som er mærket glutenfri.

Pandekagerne er virkelig nemme at lave – alle ingredienser skal bare i en blender og så skal dejen blot steges – så bliver det næsten ikke nemmere!
Veganske bananpandekager

★ VEGANSKE BANANPANDEKAGER (CA. 8 STK.) ★

veganske pandekager:

3 bananer

1-2 spsk. agavesirup

3 dl havregryn

½ tsk. salt

1 tsk. bagepulver

2 dl soyamælk (eller anden mælk)

½ tsk. vaniljepulver (ikke vaniljesukker)

 

topping:

friske bær

agavesirup

 

Fremgangsmåde:

  1. Kom alle ingredienserne i en blender.
  2. Blend det hele til en ensartet dej.
  3. Steges på en pande ved middel varme i lidt kokosolie, til de er gyldne.
  4. Toppes med agavesirup og friske bær.

Veganske bananpandekager Veganske bananpandekagerVeganske bananpandekager

Print Friendly

2 kommentar

  1. Amanda Høg

    Mega fedt du også laver veganske opskrifter :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*