Melfri bananpandekager – søde små pandekager uden mel

Melfri bananpandekager

Der findes næsten ikke noget bedre end pandekager til morgenmad. Da vi var i sommerhus fik vi sådan lyst til en lækker portion morgenmad og jeg lavede disse små søde pandekager. Pandekagerne er lavet uden mel og det er egentligt ikke fordi at jeg ikke vil spise mel, men efter en periode med lidt for meget brød, prøver jeg at skære ned på mel – ihvertfald en lille smule!

Da det var weekend valgte vi at lave en lidt luksus variant og toppede de søde pandekager med flødeskum, mørk chokolade og frysetørrede hindbær. Man kan sagtens undlade flødeskum og fx toppe dem med skyr.

Melfri bananpandekager

★ MELFRI BANANPANDEKAGER ( CA.8 SMÅ PANDEKAGER)  ★

pandekager:

2 bananer

3 æg

2 spsk. lys tahin (kan også kaldes sesam-smør)

ét drys salt

2 spsk. loppefrøskaller / HUSK

kokosolie til stegning

 

topping:

skyr, flødeskum eller creme fraiche

friske bær eller frysetørrede hindbær

grofthakket mørk chokolade

 

Fremgangsmåde:

  1. Kom alle ingredienserne i en blender eller minihakker.
  2. Kom lidt olie på en stegepande.
  3. Kom pandekagedejen på panden med en ske. Sørg for at de er små, så er de nemmere at vende.
  4. Steges til de er gyldne på begge sider.
  5. Toppes med lidt flødeskum, hakket mørk chokolade og friske bær eller frysetørrede hindbær.
  6. Velbekomme!

Melfri bananpandekager

Print Friendly

2 kommentar

  1. Heidi Brenek

    Har lige lavet dem med min søn. De smager faktisk super godt

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*