Julies chokoladekage – med kokos og mandelmel


Hej alle,

Jeg har fåt lov til at dele en opskrift med jer, imens Stinna er på (velfortjent) ferie.
For jer som ikke kender mig, hedder jeg Julie og blogger ovre på Juliebruun.com. Jeg deler lige som Stinna en masse sundere og nemme opskrifter. Vi spiser ret meget den samme type mad, Stinna og jeg, men jeg er bare ikke vegetar. Dog har jeg ikke valgt at dele en stor bøf her på siden (bare rolig!)
Stinna og jeg er i gang med at skrive en kogebog sammen, og så er vi bare enormt gode veninder. Vi har drukket utrolig mange kopper kaffe sammen og spist mindst lige så meget kage. Derfor skal I selvfølgelig også have en kageopskrift.
Kagen her er tung, svampet og snasket i konsistensen og så har den en intens smag af chokolade og kokos. Der bliver 8 store stykker kage ud af opskriften

Julies chokoladekage

1 pakke bløde dadler (400 g)

150 g mandelmel (eller mandler)

2 spsk kakao

5 æg

1/2 dl agavesirup

1 lille tsk salt

1 stor spsk kokosolie (målt i fast form)

 

Desuden mørk chokolade og hvid chokolade som overtræk (jeg brugte nok 60 g. mørk chokolade og 40 g. hvid)

  1. Fjern stenene fra dadlerne og mos dem med en gaffel.
  2. Blend mandlerne til mel og bland med resterende.
  3. Kom det hele i en form, og bag en halv times tid (til der ikke længere hænger noget ved gaflen) ved 200 grader
  4. Smelt chokoladen og kom først den mørke chokolade over og efterfølgende den hvide i lidt mønster.
Ellers vil jeg bare sige tak fordi I læste med, og mange tak til Stinna for lån af fin fin blog og søde læsere.
I er meget velkomne til at kigge med hos mig på bloggen: juliebruun.com eller på min Instagramprofil: @juliebruunsblog
 
Håber du nyder livet lige nu dejlige Stinna
Jeg glæder mig til at hygge med dig igen, når du er kommet hjem
Knus fra Jule
Print Friendly

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*