Vafler med kanel…

DSC01072-2

Jeg skrev forleden, at jeg vil til at blogge om lidt andre ting, end kun mad. Men derfor vil jeg selvfølgelig fortsætte med at komme med opskrifter. Jeg bruger rigtig meget tid på madlavning og opskrifts-læsning, så selvfølgelig vil dette stadig fylde en stor del. Jeg har ikke nogen specifik idé til, hvad der skal komme på bloggen. Jeg tror mere det er friheden til at blogge om det jeg vil, som jeg behøver. Så nu forsøger jeg dette i en periode.

Som én af jer læsere skrev, så skal jeg nok fortsætte med mine sundere kager :-) Så derfor har jeg bagt disse sunde vafler med kanel. Der skrives meget om kanel lige for tiden. Jeg er kommet frem til, at lidt kanel er fint og brug ægte kanel, hvis der skal spises større mængder.

Nå, men her er opskriften på vafter. Opskriften er til 2 personer.

Opskrift på vafler med kanel:

4 æg

180 g banan (2 bananer)

50g havregryn (malet til mel)

1 dl mælk

1 tsk vanille

½ tsk kanel

1 spsk kokosolie, smeltet

  1. Mal havregrynene til mel. Jeg brugte min minihakker.
  2. Mos bananen. Igen brugte jeg min minihakker.
  3. Kom banan, havregryns-mel, æg, krydderier og det smeltede olie i en skål og pisk det sammen.
  4. Bag i vaffeljern. Velbekomme!

DSC01058

Print Friendly

6 kommentar

  1. Hvor er det bare godt ud søde Stinna :-)
    Rigtig god dag!

  2. Hvad er den helt store forskel på når der står smeltet kokosolie, og når der står man bare skal bruge kokosolie. Når jeg bruger det plejer jeg bare at tage en skefuld fra glasset, men er det nødvendigt at smelte det? :-)

  3. Det lyder lækkert med et twist af jul, at komme kanel i, er en god ide :) Og så lyder de meget sunde samtidig. Det jo dejligt med sunde snacks. Det kunne være godt til morgenmad 2. advent :)
    Mvh Maria
    http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*