Raw chocolate brownie

raw-brownie

Igår havde jeg min søster på besøg til tøsehygge. Til hyggedag hører selvfølgelig kage og derfor valgte jeg denne lækre rawcake. Kagen blev taget godt imod og der blev virkelig smovset. I aften tager jeg på ferie og til turen har jeg pakket lidt af denne kage. mums. Jeg har planlagt lidt indlæg herinde i mellemtiden, men jeg svarer ikke på kommentarer de næste 14 dage. Hav det dejligt så længe!

Disse brownies er lækre, bløde, fyldt med smag og lækre ingredienser – de forsvinder desværre bare for hurtigt!

 


Raw brownie (4-6 stykker):

150g mandler

150 g dadler uden sten (de halvtørre man køber i æske)

30g kakaopulver

¼-½ dl vand

lidt salt

2 spsk kokosolie

50g kokosmel

  1. Blend mandler til mel.
  2. Blend dadler (uden sten!), vand, kakao, salt, kokosolie og kokos sammen.
  3. Rør det hele sammen og kom i en form med bagepapir. Min form er ca. 15 x 20, men kommer an på hvor høj du vil have kagen.
  4. Sæt i fryseren til den har sat sig. Tages ud 10 minutter før servering, skæres mens den er frossen. Velbekomme!

rawcake



Print Friendly

Én kommentar

  1. Pingback: Raw brownies med valnødder og chokoladetopping

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*