Paleo brød…

DSC02125Jeg har tidligere vist jer dette smukke brød på bloggen. Men jeg har længe glemt alt om det, indtil en studieveninde begyndte at snakke om paleo-brød. Derfor bagte vi det sammen forleden. Det smager rigtig skønt af nødder og kerner.

Mange er begyndt på alverdens kure her til januar. Er du startet på en kur? Jeg er blot tilbage i mit almindelige sunde hverdagsmad. Jeg kan se at mange finder herind ved at google paleobrød, så derfor vil jeg lige komme med min opskrift igen.

Opskriften på paleo brød finder du her.

 

Print Friendly

8 kommentar

 1. Lækkert! Men sig mig, hvor er sin opskrift på knækbrød blevet af? Kan ikke søge den frem.. Og den er så lækker :)

 2. Laura Bech

  Ej, jeg hader ordet kur og folk, der snakker om det.
  Jeg vil selv gerne tabe mig et par kilo mere, men hader når folk snakker om at de er gået på kur og de kun må spise tre nupo-barer om dagen.

  Jeg er også blot tilbage i min gode sunde livsstil efter en hård december. Jeg har trænet lidt ekstra i januar, men det er bare for at komme af med lidt julefedt. Men vil ikke sige jeg er gået på kur, for det er trods sådan her jeg lever 90 % af tiden, hvis ikke mere :D (på nær december ;) )

 3. Årh, paleo brød er bare det bedste! Jeg tåler ikke gluten, så elsker at lave plaeo brød eller muffins ind i mellem hvis jeg savner brød alt for meget :D

  Kure er ikke lige mig, det kapitel er jeg overstået! Men jeg synes det er sejt dem der ændrer deres livsstil og måske bare lige har brug for datoen 1. januar til at sparke sig selv i gang :)

  Anna – http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*