Mine 5 mest populære opskrifter

I dag da jeg sad og svarede på kommentarer her på bloggen, kom jeg til at tænke over hvilke opskrifter I mon egentligt bedst kan lide?

Jeg har derfor kigget lidt på mine statestikker og kan tydeligt se, at I elsker kage ligeså meget som jeg. Jeg vil i dag gerne dele bloggens 5 mest læste opskrifter med jer. Jeg lavede et lignende indlæg for noget tid siden, men det er ikke de samme opskrifter der er på listen denne gang :-)

Sund-banankage

 

Sund banankage uden mel og sukker

Min opskrift på sundere banankage er uden tvivl bloggens vinder. Det er denne opskrift flest af jer har klikket jer ind på og også den opskrift, som flest giver tilbagemeldinger på. Jeg er så glad for, at I også kan lide min banankage med chokolade.

Sund-chokoladekage

Sundere paleo chokoladekage.

Denne opskrift er virkelig også et hit her på bloggen. Det er en af de første opskrifter jeg delte og den er stadig populær hjemme hos os.

sund-bønnebrownie

Bønnebrownie

Lækker og sundere chokoladebrownie lavet af sorte bønner. Smager virkelig skønt!

sunde-snickerskugler

 

Sunde snickerskugler

Sunde snickerskugler. Peanuts, dadler, peanutbutter og mørk chokolade – så bliver det næsten ikke bedre.

sund-snickerskage

 

Sund snickerskage

Igen, ingredienserne er den lækreste kombination. Jeg forstår godt, at mange er vilde med snickerskage!

Print Friendly

10 kommentar

 1. Åh ja – dén bønnebrownie er en killer! Simpelthen lækker. Banankagen bliver den næste Jeg skal prøve..

 2. Dejligt med inspiration til sunde kager! Det er jo det vi alle vil have – sundhed på den søde måde, uden dårlig samvititghed!

 3. Jeg har både lavet banankagen, bønnekagen og snickerskuglerne. De er virkelig gode!

  Snickerskuglerne er min favorit, og hele min familie er vilde med dem. De smager jo ligesom slik :-)

 4. Din sunde snickerskage smager bare godt! Sidst jeg lavede den kom jeg dulce de leche (karamel) ovenpå inden den toppes af med chokolade :) Det kan godt anbefales.

 5. Hej Stinna.
  Linkene til bønnebrownie og den sunde snickerskage duer ikke:( Har du mulighed for at ligge opskrifterne op igen, eller skrive det her i kommentaren. Vil meget gerne lave kagerne til min fødselsdag i næste uge :)

  Tak i øvrigt for en meget inspirerende blog. Jeg er altid på jagt efter bl.a. lækre vegetariske retter, og der har du virkelig mange lækre!

  Kh. Anne

  • Hej Anne, det burde virke nu :-) Skriv lige igen, hvis du ikke kan få det til at virke. Skønt at du vil lave kagerne til din fødselsdag! Ellers kan du se bloggens mest populære opskrifter ude i højre side (kaldes sidebaren), de opdateres dagligt alt efter hvor mange der trykker sig ind på dem.

   Tak fordi du læser med!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*