Fuldkornspandekager – grove madpandekager

grove madpandekager

Disse grove madpandekager er perfekte til en hurtig aftensmad, fyldt med lækre grøntsager og måske lidt bønnefyld. Det er ikke fordi denne opskrift er nytænkende eller noget, men jeg vil nu alligevel dele opskriften på disse pandekager med jer.

Herhjemme er fyldte madpandekager en af de retter, som altid kan redde en travl hverdagsaften. Man kan selvfølgelig også sagtens købe de færdige tortillas, men desværre indeholder de fleste så mange e-numre, at jeg næsten altid går udenom dem – og især også, når disse nu er så nemme at lave selv (ikke fordi alle e-numre er noget møg, men måske mere om den snak en anden dag).

Når jeg laver madpandekager, så laver jeg dem enten i en glutenfri variant med majsmel eller disse grove madpandekager med fuldkornsmel. Kom lige det fyld i du ønsker. Jeg er især vild med at fylde mine med guacamole, bønner stegt i spidskommen og tomat, samt friske krydderurter og lidt cremefraiche – opskriften på fyldet skal jeg nok dele med jer her en af dagene.


FULDKORNSPANDEKAGER – GROVE MADPANDEKAGER (5 STK) 

2 æg

1 dl mælk (alm. eller rismælk)

1/2 tsk salt

1 spsk olie

1 dl fuldkornshvedemel

olie til stegning

Fremgangsmåde:

  1. Pisk alle ingredienserne godt sammen i en skål.
  2. Kom lidt olie på panden og steg pandekagerne ved middel varme.
  3. Tilsæt dit yndlingsfyld og spis med det samme.
  4. Velbekomme!

fuldkornsmadpandekager-2

 

Print Friendly

9 kommentar

  1. Pernille Thyrring

    Sjovt du poster dem netop i dag – jeg skal nemlig også lave fuldkornspandekager her til aften :-)

    Jeg fylder dem gerne med rester. Ofte er det en rest chili con carne der kommer i – så ruller jeg dem sammen, drysser med ost på toppen og gratinerer dem i ovnen. Og så har man jo fået en helt nyt ret ud af det! :-)

    Tak for altid god inspiration. Jeg elsker at følge med!

    • Hvor lækkert og tak fordi du følger med :-) Herhjemme kommer vi også gerne alle muligt rester i, så får man altid brugt resterne :-)

  2. Christina

    Øv jeg først så dit opslag her til aften, efter jeg havde handlet.
    Har nemlig lige købt de færdiglavet tortillaer…

  3. Pingback: Vegetarisk bønnefyld til fuldkornspandekager - vegetarisk hverdagsmad

  4. Pingback: Lynhurtig frokost - pandekager med fyld - Stinna

  5. Pingback: Opskrift på madpandekager med vegetarisk fyld - vegetar madpandekager

  6. Tror du de bliver lige så gode med glutenfrimel?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*