Glutenfri boller…

glutenfriboller-4

Nu er det snart ved at være tid til madpakker igen og derfor har jeg forsøgt mig med glutenfri madpakke-boller. Jeg kom hjem fra ferie igår aftes og efter to uger med anderledes mad, trængte jeg til sund og lækker mad. Derfor har jeg fyldt køleskabet og er nu klar til studiestart.  Disse boller er virkelig lækre og skal i aften bruges til hjemmelavet burger. Mums!


 

Glutenfri boller ( 4 stk):
2 små æg

1 dl rismælk

2 dl boghvedemel

2 dl havregryn (glutenfri)

1 spsk olie

salt

1 lille revet gulerod

Nigellafrø til drys

  1. Bland alle ingredienserne. Form bollerne med en ske. Bages i 20 minutter ved 200g varmluft.

glutenfriboller-2-3

 

 

Print Friendly

3 kommentar

  1. Pingback: Glutenfri vegetar burger med bøf af søde kartofler | Stinna - en sund madblog

  2. Hej
    Kan man erstatte boghvedemel med andet mel?
    Mvh
    Camilla

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*