Appelsin-chokolade muffins

Appelsin-chokolade muffins

Skønne sundere appelsin-chokolade muffins. Da jeg for noget tid siden var hjemme hos min veninde Julie, havde hun bagt nogle skønne appelsinmuffins. Jeg har faktisk aldrig forsøgt mig med appelsinmuffins, så det måtte jeg straks prøve. Jeg tilsatte hakket chokolade i dejen og det blev virkelig en skøn kombination.

Disse muffins er tilpas søde og man kan sagtens smage appelsinen. Faktisk vil jeg sige, at jeg blev virkelig overrasket over smagen og den lækre, lidt tunge konsistens. Herhjemme blev de hurtigt spist og de skal bages igen når jeg er hjemme fra Barcelona.

Hvis du også er vild med kombinationen af appelsin og chokolade, så prøv disse appelsin-chokolade muffins. 

appelsin-muffins

 APPELSIN- CHOKOLADE MUFFINS  (6 STK) 

1 æg

50 havregryn (brug evt. glutenfri)

1 appelsin – saft og skal

25 g fedtstof (kokosolie, smør), smeltet

10 dadler

1 tsk kanel

½ tsk bagepulver

lidt salt

½ dl mælk (laktosefri eller rismælk)

50g mørk chokolade, hakket

Fremgangsmåde:

  1. I en minihakker blendes alle ingredienserne sammen pånær chokolade. Sørg for, at dejen er rimelig ensartet i konsistensen.
  2. Rør hakket chokolade i dejen.
  3. Kom dejen i muffinsforme. Jeg brugte silikoneforme.
  4. Bages ved 200g i ca. 15-20 min, hold øje med dem – der er forskel på ovne.
  5. Lad dem køle af inden de spises.
  6. Opbevares på køl.
  7. Velbekomme.

Appelsin-chokolade muffins

 


Print Friendly

5 kommentar

  1. Mums de ser lækre ud. Kan du anbefale en god minihakker?

  2. Vil glæde mig til at prøve denne lækre opskrift af! Hvor mange muffins burde man gerne få?

  3. Pingback: Sunde chokolademuffins (glutenfri og laktosefri)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*