Æblecrumble med havregryn og kanel

Æblecrumble

Imens jeg hygger mig i Rom og drikker en masse fantastisk kaffe, så vil jeg dele denne skønne æblecrumble med jer.

Til min fødselsdag bagte jeg denne lækre æblecrumble, som er lavet med mandler og havregryn. Den tager ca. 10 min at lave og skal derefter bages i ovnen – virkelig nemt!

Server med en klat creme fraiche til og en god kop kaffe.. mmh!


 ÆBLECRUMBLE  

4 discovery æbler

1 tsk kanel til æblerne

crumble

1 dl mandler

2 dl havregryn

2 tsk kanel

1 spsk honning (mere hvis du ønsker en mere sød variant)

5-6 spsk smeltet smør / kokosolie

  1. Smelt kokosolie og honning i en gryde.
  2. Skær æblerne ud i tynde skiver og kom dem i et fad – mit var 10 x 15 cm. Drys med 1 tsk kanel og vend æblerne rundt.
  3. Bland havregryn, hakkede mandler, kanel og blandingen fra gryden.
  4. Kom det over æblerne.
  5. Bages ved 180b grader (ikke varmluft) til æblerne er møre og crumblen har fået en gylden farve. Det tog ca. 20 minutter i min ovn.
  6. Server med en klat creme fraiche – velbekomme!

Æblecrumble-2

 

09.28

Print Friendly

4 kommentar

  1. Dejlig opskrift, jeg har ikke prøvet med kokosolie endnu.
    Nyd det i Rom :-)

  2. Super velsmagende og perfekt til eftermiddags-kagehygge med ungerne :)

    /Kristina.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*