Vegetariske madpandekager med bønnefyld

vegetariske madpandekager

I sidste uge delte jeg opskriften på de nemme fuldkornspandekager, som jeg spiste til aftensmad. I det indlæg lovede jeg, at jeg også ville dele mit fyld – så I dette indlæg får I opskriften på vegetariske madpandekager med bønnefyld.

I mine pandekager har jeg kommet vegetarisk bønnefyld, som er det pandekagefyld jeg oftest ender med at lave i hverdagen. Både fordi det smager godt, så er det sundt, det er nemt at lave og kræver ingen særlige ingredienser. Det meste er faktisk ingredienser jeg altid har i mit køkkenskab og det er nok også derfor, at jeg så ofte ender med at lave denne ret en hverdagsaften. Det smager skønt af tomat, spidskommen og hvidløg. Hvis man ikke lige gider at lave pandekagerne selv, så smager det også godt i købte tortillas (men pandekagerne er SÅ nemme at lave og kan laves mens fyldet står og simrer).

Der er ikke så meget grønt i denne opskrift, men der kan sagtens tilsættes fintsnittet hvidkål, flere friske tomater og måske lidt spinat.
vegetariske madpandekager

 VEGETARISKE MADPANDEKAGER MED FYLD (2 PERSONER) 

pandekager: fuldkorns madpandekager

1 rødløg

1 dåse kidneybønner

2 fed hvidløg

2 spsk. tomatpuré

1/2 ts.k stødt koriander

1 tsk. spidskommen

6 cherrytomater

lidt rød chili

2 spsk. vand

salt

olie til stegning

Fremgangsmåde:

  1. Hak rødløg og hvidløg.
  2. Steg løg, hvidløg, koriander, spidskomen og chili på en pande i lidt olie.
  3. Tilsæt tomatpuré, kidneybønner og vand.
  4. Lad det stege 5-10minutter ved middel varme og smag til med salt.
  5. Kommes i fuldkornspandekager og toppes med avocado.

vegetariske madpandekager vegetarisk bønnefyld

 

Print Friendly

3 kommentar

  1. Pingback: "Er din kæreste også vegetar?" - Stinna

  2. Må jeg høre hvor dine tallerkener er fra?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*