Mine bedste vegetarfrikadeller / vegetarbøffer

vegetarfrikadeller

Vegetarfrikadeller er altid et hit hos mig. Jeg elsker at de kan variereres i det uendelige og at de virkelig smager skønt, bare man husker at komme godt med krydderier i. De er perfekte på madpakken, i en veggie-burger, som en lille snack eller som aftensmad istedet for en almindelig bøf / frikadelle.


Da jeg efterhånden har lavet en del vegetariskefrikadeller i bloggens levetid, vil jeg i dag gerne dele mine bedste vegetardeller og vegetarbøffer med jer, så her får I dem. 

★ Spicy vegetar burger med spicy veggie-deller (den på øverste billede)

vegetarfrikadeller

★ Broccoli-deller

vegetarfrikadeller

★ Sweet-potato-deller

vegetarfrikadeller

 

★ Bønne-deller med persille

vegetarfrikadeller

 

★ Risdeller

vegetarfrikadeller

★ Ærtedeller

Jeg håber I kan bruge mine opskrifter som inspiration :-)

Print Friendly

13 kommentar

  1. Dejlige deller du har :-)
    Der er bestemt flere jeg må prøve.
    Vi sad netop og talte vegetar bøffer den anden dag, da min mormor lavede sunde vegetar bøffer, men som ikke smagte særlig godt.
    Dine med de rigtige krydderier osv. dem er jeg sikker på går lige ind :-)
    God weekend og Halloween :-)

  2. Mums!! Pudsigt det indlæg lige kommer nu hvor jeg har tænkt at jeg vil til at eksperimentere med bønnedeller mm

    Jeg har aldrig brugt boghvedemel eller majsmel – er der alternativer der kan bruges, eller vil du anbefale jeg får det købt?

  3. Pingback: Spicy bønnedeller med feta - Stinna

  4. De ser mega lækre ud mange af de deller. Har du erfaring med at fryse dem uden at de smuldrer? Tænker nemlig at lave dobbelt portion :)

  5. Hej :-)
    Angående ærtedellerne, så har jeg lige købt en pose grønne linser. Kan jeg bruge dem i stedet for de røde linser?

    • Hej Julie,
      det ved jeg faktisk ikke :-) Jeg tror at røde linser er mere bløde i det, men ville da give det et forsøg hvis jeg var dig :-)

  6. Pingback: Vegetariske risdeller med soltørrede tomater og timian

  7. Louise Olsen

    Hej Stinna.
    Jeg syntes altid at mine plantedeller falder fra hinanden eller brænder på… Det eneste jeg har haft held med er dine ris-deller
    Har du monstro et bud på hvad jeg gør forkert?
    Når jeg laver falaffel eller kartoffel-deller er de også fuldstændig bløde indeni og sprøde udenpå.. Skal de bare være sådan?

    Hilsen en nybegynder

    • Hej,
      det lyder da underligt. Måske du steger på en for varm pande? Med det mener jeg, at hvis man ikke får dem gennembagt før man vender dem, kan de godt smuldre lidt :-)?

  8. Hej, linket til Bønne-deller med persille virker ikke mere.
    Jeg kan heller ikke finde det, når jeg søger på din side.

    Jeg har lavet dem tidligere og ville til at lave dem igen – har du stadig opskriften?
    Mvh Ida

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*