Stegte krydrede bønner

bønner-på-panden

Denne bønneret lavede jeg for et par uger siden. Retten var en del af lidt forskellige retter som blev sat på bordet samtidigt, men retten vil passe virkelig godt som fyld i tortillas eller pitabrød – måske sammen med lidt guacamole. Det var sammen med min veninde Julie, at vi lavede denne nemme bønneret på panden.

Jeg er startet på min anden sidste praktikperiode på mit studie. Som altid er jeg altid utrolig træt i starten, med alle de nye indtryk og forskellige nye mennesker. Men jeg nyder at få lavet noget lækkert mad når jeg er hjemme og skal nok stadig få delt mine opskrifter herinde.


 STEGTE KRYDREDE BØNNER 

1 løg

olivenolie til stegning

1 fed hvidløg

1 tsk paprika

1 tsk karry

1 tsk spidskommen

salt

peber

6 cherrytomater

1 dåse bønner (blackeye, andre kan også bruges)

3 dl frosne edamamebønner

 

Fremgangsmåde:

  1. Hak løg og steg det i olie på panden.
  2. Tilsæt finthakket hvidløg, krydderierne og bønnerne.
  3. Lad det stege, til bønnerne har fået lidt farve og tilsæt så de halve tomater.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Velbekomme!

bønner-på-panden-2

Print Friendly

2 kommentar

  1. Jesper S.

    Super lækker opskrift, som bliver lavet ret tit herhjemme.

    Men jeg bliver nødt til at spørge, hvor har du købt den mørke skål henne, eller hvad kaldes den slags skåle? :-)
    Vh. Jesper S.

    • Ej hvor skønt – dejligt at du kan bruge opskriften :-)
      Det hedder vidst bare keramik og denne er fra KH Würtz – ellers laves der flere forskellige der minder om – fx fra Christian Bitz og andre mærker.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*