Squash-pasta med rød pesto og kikærter

squash-pasta-2

// sponsoreret af Nicolas Vahé.

Da jeg for et par år siden arbejdede på en rawfood-restaurant, blev jeg introduceret til pasta lavet af squash. Jeg købte den smarte spiralizer maskine med hjem og laver stadig squashpasta engang imellem. I sidste uge fik jeg lyst til nem og sund aftensmad og besluttede mig for at lave denne skønne ret.

Jeg spiste bare retten som den er, men hvis du er meget sulten og serverer retten til aftensmad, så server den med et stykke brød – eller tilsæt lidt flere grøntsager til retten.

Tidligere har jeg lavet squashpasta med avocadocreme og ristede bønner, opskriften finder du her.


 SQUASH PASTA MED RØD PESTO  (2 PERSONER) 

1 stor squash squash

1 dåse kikærter

10 halve soltørrede tomater

3 spsk rød pesto fra Nicolas Vahé

salt

Fremgangsmåde:

  1. Lav din squash til pasta på en spiralizer.
  2. Hæld vandet fra kikærterne. Skyl dem i koldt vand.
  3. Skær de soltørrede tomater i stykker.
  4. Bland det hele og vend det i rød pesto. Smag til med salt.
  5. Velbekomme!

squash-pasta-3 squash-pasta-4

// sponsoreret af Nicolas Vahé.

Print Friendly

Én kommentar

  1. Pingback: Spinatvafler med tomatsalat og mozzarella

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*