Spinatvafler med tomat-salat

spinatvafler

// udgivet i samarbejde med Nicolas Vahé.

Som jeg før har nævnt herinde, har jeg lavet et lille samarbejde med virksomheden Nicolas Vahé. De har sendt mig lidt forskellige produkter, som jeg så har prøvet af i mit lille køkken. Én af de ting jeg har lavet, er disse spinatvafler med tomatsalat. Hvis du nu ikke lige har deres produkter i dit køkken, så kan du sagtens bytte dem ud med noget andet – selvom jeg nu kan anbefale disse!

Vaflerne har den fineste grønne farve, fordi der er blendet frisk spinat i dejen. Som fyld til disse spinatvafler har jeg valgt en lækker tomatsalat med mozzarella.

Hvis du vil se de to andre opskrifter jeg har lavet, så finder du dem lige her: edamamebønne-salat med pesto og squash-pasta med rød pesto og kikærter.

spinatvafler

SPINATVAFLER MED TOMATSALAT (2 PERSONER)

Vafler (2 stk)

1,5 dl havregryn

2 æg

1 spsk. olie

1 håndfuld spinat

salt

1/2 dl vand

tomatsalat

2 store tomater

1 mozzarellakugle

2 spsk. Chutney (eller rød pesto)

Balsamico glace

Friske spinatblade

Fremgangsmåde:

  1. Blend alle ingredienserne til vaflerne.
  2. Vaflerne bages I et vaffeljern.
  3. Imens laves tomatsalat.
  4. Skær tomater og mozzarella ud I skiver.
  5. Vend det I den røde chutney.
  6. Kom lidt friske spinatblade på vaflerne, derefter 1 skive tomat, 1 skive mozzarella og top med lidt glace.

Velbekomme.

spinatvafler
spinatvafler

Print Friendly

2 kommentar

  1. Hej :-)

    Jeg er helt vild med, at der ikke er mel i.
    De er vildt lækre :-)

    Tak for vafler!

    – Trine

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*