• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • HJEM
  • OM MIG OG BLOGGEN
  • OPSKRIFTER
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Salat
    • Aftensmad
    • Dessert
    • Drikke
    • Bagværk
    • Snacks
    • Søde snacks
  • KOGEBOG
  • NYHEDSBREV
  • TRANSLATE

Stinna

Sund madblog med vegetarretter og sunde søde sager

  • Morgenmad
  • Frokost
  • Salat
  • Aftensmad
  • Dessert
  • Drikke
  • Bagværk
  • Snacks
  • Søde snacks
  • Madplan
  • NYHEDSBREV

29. august 2017 Aftensmad

Spinatvafler – nemme grønne madvafler

Grønne spinatvafler. Selvom jeg virkelig er vild med madpandekager, så er det engang imellem sjovt at forny sig. Derfor bagte jeg forleden disse grønne madvafler med spinat. Spinaten giver vaflerne den fineste grønne farve og så er det en nem måde at snige lidt mere spinat ind i maden på. Madvaflerne blev serveret med disse lækre veggiedeller med edamamebønner og en dressing – selve opskriften på dressingen kommer en af dagene.

Nu har jeg ikke selv børn, men forestiller mig at disse grønne vafler kunne være sjove til aftensmad. Da jeg var lille var jeg ihvertfald ret vild med grønt mad, fordi at min mor fortalte at det var ‘ninja turtels’ mad – jeg var åbenbart ret nem at lokke med, for jeg spiste det glædeligt!

Spinatvafler

Opskriften giver omkring 3-4 vafler, så jeg kan anbefale at lave en større portion – så er der nemlig også til madpakken. Brug glutenfri havregryn, hvis du ønsker glutenfri spinatvafler.

Herunder er opskriften på de nemme og sunde spinatvafler.

Spinatvafler – nemme grønne madvafler

  • 100g spinat, frossen
  • 3 æg
  • 1,5 dl havregryn
  • ½ tsk. salt
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 dl vand
Fremgangsmåde:
  1. Kom frossen spinat i en skål og overhæld det med kogende vand. Lad det stå i et par minutter.
  2. Hæld det kogende vand fra.
  3. Kom spinat, havregryn, æg, salt, olivenolie og vand i en blender og blend det godt.
  4. Tænd vaffeljernet og kom lidt olie på begge plader.
  5. Bag vaflerne til de er gyldne.
  6. Lad vaflerne køle lidt af og spis med ønsker fyld / topping.
  7. Velbekomme.

Spinatvafler

 

Hvis du vil se flere madbilleder, så kig også gerne forbi min instagramprofil. 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Relaterede indlæg:

  • En opskrift fra kogebogen – madvafler med linsefyld og artiskokcremeEn opskrift fra kogebogen – madvafler med…
  • Spinatvafler med tomat-salatSpinatvafler med tomat-salat
  • Spinatpandekager – grønne pandekagerSpinatpandekager – grønne pandekager

Categories: Aftensmad

« Blommekompot til vafler
Granolasbars med tahin og dadler »

Reader Interactions

Comments

  1. kathrine johansen says

    29. august 2017 at 10:25

    Er det bare mig, eller er spinat bare virkelig flot, altså farven den laver! Se lige disse smukke vafler, waow!
    de smager sikkert vanvittigt godt! :)

    God tirsdag :)

    Svar
    • Stinna says

      29. august 2017 at 10:34

      Tak – jeg er også helt vild med farven :-)

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

SØG

Populære indlæg

  • Blomkål og røde linser i rød karry-kokos sauce Blomkål og røde linser i rød karry-kokos sauce
  • Sund banankage uden mel og sukker... Sund banankage uden mel og sukker…
  • Sunde snickers bidder Sunde snickers bidder
  • Spinatvafler - nemme grønne madvafler Spinatvafler – nemme grønne madvafler
  • Chokorug - små rugbrød med chokoladestykker Chokorug – små rugbrød med chokoladestykker

Copyright© 2018 · Cookd Pro Theme by Shay Bocks