Spinatsalat med bønner, soltørrede tomater og soyamandler

spinatsalat med bønner

Lækker spinatsalat med bønner. Så blev det igen mandag. For mit vedkommende må aftensmaden gerne være ekstra nem lige om mandagen, da jeg ofte er ekstra træt den dag. Derfor vælger jeg ofte at lave noget til aftensmad, som næsten ingen tid tager at lave.

Forleden lavede jeg denne salat, som virkelig smager skønt, er mættende og tog nærmest ingen tid at lave. På salaten dryssede jeg soyamandler på, som også kun tager maks 5 min at lave. Jeg laver dem altid på en pande – det fungerer fint herhjemme.

spinatsalat med bønner

★ SPINATSALAT MED BØNNER OG SOYAMANDLER( 1 STOR SKÅL) ★

salat:

1 stor håndfuld spinat

½ avocado, skåret i tern

1 dåse kidneybeans

5 cherrytomater

½ agurk, skåret i tern

½ rødløg, hakket fint

1 spsk. soltørrede tomater

1 rød peberfrugt, hakket

dressing:

1 spsk olie

2 spsk citronsaft

salt

toppes med soyamandler

Fremgangsmåde:

  1. Skyl spinat grundigt og kom det i en skål.
  2. Skær tomater i kvarte og kom i skålen.
  3. Bland avocado, agurk, rød peberfrugt, rødløg og skyllede kidneybønner i salaten.
  4. Dressingen laves i en lille skål.
  5. Bland olie, citronsaft og salt.
  6. Hæld det over salaten og bland det godt rundt.
  7. Toppes med hakkede soyamandler.

spinatsalat med bønner spinatsalat med bønner

 

Print Friendly

Én kommentar

  1. Pingback: Grønkålsalat med kikærter og bagte tomater

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*