Spinatpandekager

Sikke et vejr vi har haft i disse dage. Jeg har virkelig nydt det og det er også grunden til, at jeg ikke har fået delt opskrifter med jer. Heldigvis har jeg dog alligevel lavet mad (og spist den!), så nu har jeg en opskrift klar til jer – nemlig opskriften på spinatpandekager.

Faktisk har jeg tidligere delt en opskrift på spinatpandekager herinde, men disse spinatpandekager får en finere grøn farve og er nemme at lave, da de fleste ingredienser blot blendes sammen og så steges som pandekager – smart! Jeg spiser pandekagerne med fyld – fx bønnefyld, guacamole og salat. Min kæreste spiser dem med noget stegt oksekød og ellers samme fyld.

Her kommer opskriften på spinatpandekager. Pandekagerne er bagt på en lidt lille pande, som er beregnet til pandekager. Derfor kan det være, at der bliver lidt færre, hvis du bruger en stor pande. Steg kun pandekagerne ved middel varme, da de på denne måde bliver stegt godt og derved er nemmere at vende.

★ SPINATPANDEKAGER (OMKRING 7-8 STK.) ★

2-3 dl vand

100g spinat (der kan bruges både frisk og frossen, bare sørg for at det frosne skal tø lidt op først)

3 æg

2 dl majsmel

1/2 tsk. salt

2 spsk. olie

Fremgangsmåde:

  1. Blend vand og spinat sammen. Dette gør, at spinatpandekagen bliver helt fint ensartet grøn.
  2. Hæld blandingen i en skål og tilsæt æg, majsmel, salt og olie.
  3. Rør det hele godt rundt.
  4. Steges på en pande ved middel varme med lidt olie på.
  5. Spises med fyld.
  6. Velbekomme!

 


Print Friendly

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*