Rødbededeller

rødbededeller

Jeg er netop kommet hjem fra nogle fantastiske dage i Berlin. Det var mit første besøg i Berlin og bestemt ikke mit sidste. Jeg fik slet ikke set nok og alle de lækre spisesteder skal bestemt besøges. Inden jeg tog afsted, lavede jeg disse skønne rødbede-deller, som tilbehør til en lækker salat.

Nu vil jeg nyde resten af min ferie med at hygge med min kæreste og min familie, måske skal jeg bage en lille kage i weekenden. Jeg tror jeg vil forsøge mig med en ægte efterårs-kage…


 RØDBEDE-DELLER  

300g rødbede

2 dl havregryn

1 rødløg

3 æg

1 tsk salt

peber

1 tsk spidskommen

olie til stegning

  1. Riv rødbederne fint og hak løgene fint.
  2. Bland alle ingredienserne sammen.
  3. Steges på panden i olie.
  4. Serveres med en lækker salat, et forslag kunne være denne græskarsalat.

rødbededeller-3

Print Friendly

8 kommentar

  1. Tusind tak for god inspiration!Det virker som en rigtig god måde til at få spist noget rødbede.Lækkert med nogle kreative og nytænkende opskrifter!

  2. MUMS, lavede dem lige i dag! Så gode jo :D

  3. Looks yummy, will try it

  4. Pingback: Vegetarisk broccolisalat med hasselnøddeolie og hindbær-balsamico

  5. Hvor mange bliver der til af opskriften?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*