Quinoasalat med persille og feta

quinoa-salat

I weekenden var jeg til fødselsdag hos min moster og morfar. Min moster havde på forhånd spurgt, om jeg ville hjælpe med at lave et par salater – og selvfølgelig ville jeg det. Denne lækre quinoa-salat var den ene salat, den anden får I opskriften på snarest.

Det er længe siden, at jeg har smagt så skøn en salat. Så hvis du mangler en salat til aftensmaden, så må du love mig at afprøve denne. Jeg planlægger at lave den til min fødselsdag i oktober, måske med efterårs-ingredienser.

Jeg er startet på studie igen i dag, så min aften skal gå med læsning og derefter skal jeg tidligt i seng. Hav en dejlig mandag!


 

SALAT (skålen på billedet)

opskriften er inspireret herfra

500g asparges

400g friske grønne bønner

1 bundt forårsløg

½ pose quinoa

½-1 dl mandler

creme feta (den i en blok)

2 store håndfulde friske blåbær

2 håndfulde bredbladet persille

DRESSING

saften af 1 citron

1 spsk olivenolie

1 tsk honning

salt

peber

  1. Kog quinoa efter anvisning på pakken.
  2. Blancher bønnerne kort og skær dem herefter i små stykker.
  3. Hak grøntsagerne, mandlerne, persille og kom det i en skål.
  4. Kom blåbær i (gem lidt til pynt) og feta i.
  5. Når quinoa og bønnerne er kølet af, kommes de i skålen.
  6. Lav en dressing af olie, citron, honning, salt og peber og kom dette i.
  7. Velbekomme.

quinoasalat

Print Friendly

5 kommentar

  1. Mmmh nu får jeg helt lyst til noget med quinoa og feta… Den ser virkelig flot ud :)

  2. Pingback: Lækker salat af gule beder, soyaristede solsikkekerner, tranebær og persille | Stinna - en sund madblog

  3. Ulla Mogensen

    Hej. Hvor meget er en halv pose quinoa….? :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*