Pita pizza

af Stinna

Pita-pizzaer

Pita pizza – disse små pizzaer har længe været et hit hjemme hos os. De er gode på madpakken, de smager godt og så er de altid hurtige at lave – og så er de især gode de dage, hvor ens køleskab er halvtomt.

Pitabrøds pizza – nemme mini pizzaer

De små pizzaer er lavet med pitabrød som bund. Jeg skærer pitaerne over, så bunden bliver sprødere. Dette er dog ikke nødvendigt, men jeg kan godt lide en tynd sprød bund. Fyldet er bare hvad man nu lige har i køleskabet. Ofte laver jeg dem med en god tomatsauce, ost og løg, men nogle gange laver jeg denne version, som jeg vil dele med jer i dag. Nedenfor kommer opskriften på pita pizzaer med flødeost, rød pesto og guacamole.

Faktisk er det her heller ikke en ny opskrift, men flere har spurgt om jeg ikke vil dele nogle nemme idéer til madpakken, så her er opskriften igen. Hvis de skal med på madpakken, vil jeg anbefale at vente med at komme avocado på.

Men nu til opskriften på pita pizza:

Opskriften herunder rækker til to personer. Jeg har skåret pitabrødene over, så de blev til tynde pizzaer. Du kan også sagtens bruge fire stykker pitabrød og undlade at skære dem over, for at få tykkere pizzaer. 

Pita pizza

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid15 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Stinna - www.stinna.dk
No ratings yet

Ingredienser

  • 2 stk. pitabrød (der skæres over)
  • rød pesto
  • neutral flødeost
  • 1/2 stk. rødløg
  • 2 stk. avocadoer
  • bredbladet persille
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Skær pita brøddet over, så du får to tynde bunde af hvert brød.
  • Kom flødeost på og bagefter smøres rød pesto på.
  • Skær løg i ringe og kom på toppen.
  • Pitaerne bages til de er gyldne.Imens laves der guacamole; blend guacamole, persille, lidt løg, salt og peber. Evt. 1 spsk. creme fraiche.
  • Når pitaerne kommer ud af ovnen, toppes de med guacamole.
  • Velbekomme!

Pita-pizzaer

Følg også gerne med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag.

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.