Ovnbagte butterbeans-deller

tahindressing-7

Ovnbagte butterbeans med spinat og spidskommen. Forleden delte jeg opskriften på tahindressing, hvor jeg spiste disse deller til. Disse veggie-deller er inspireret af falafler, men er alligevel krydret på en lidt anden måde. Til retten serverede jeg spinat, avocado og frisk koriander.

Resterne af disse vegetar-deller kan spises på madpakke – jeg tog dem med på madpakke dagen efter, hvor jeg spiste dem med lidt salat til.

Hvis du er vild med veggie-deller, så se min opskrift på falafler og min opskrift på grønne falafler.

tahindressing-6

★BUTTERBEAN-DELLER ★

1 dåse butterbeans (store hvide bønner)

1 løg, hakket

2 fed hvidløg, hakket

1 tsk spidskommen

lidt chili

1 lille håndfuld koriander

1 tsk karry

salt

peber

1 stor håndfuld spinat

1,5 spsk loppefrøskaller

2 æg

1 spsk olie

Fremgangsmåde:

  1. Kom bønnerne i en minihakker/blender sammen med de resterende ingredienser.
  2. Dellerne bages i ovnen ved 200g (ikke varmluft) til de er gyldne, omkring 15-20 min i min ovn.
  3. Dellerne spises lune med tahindressing til. Velbekomme!

tahindressing-8

 

Print Friendly

6 kommentar

  1. Kan man bruge optøet spinat? :)

  2. Mine frikadeller er meget flydende ..

  3. De ser super lækre ud! :-)
    Hvor mange personer er opskriften (og dine opskrifter generelt) beregnet til?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*